Citrien oorbellen Citra
Zilveren ring Citrien Citra
Goldplated ring Gigi
Citrien ring Piccola
Citrien ring Laoya
Citrien oorbellen   ovaal
Zilveren Bohemian Citrien oorbellen
Boho Citrien oorbellen
Zilveren ring Citrien Satya
Zilveren oorknopjes Citrien
Edelsteen ketting Coco Toermalijn
Zilveren edelsteen hanger Citrien
Sale -22%
Zilveren  ring Citrien
€34,95
€44,95
Zilveren ring Citrien tree of life
Zilveren oorbellen Citrien Yeshi
Zilveren ring Gemstone DeluxeCitrien sieraden

Je Citrien sieraden shop je natuurlijk bij Leelavadee.nl Bij ons vind je namelijk een uitgebreid assortiment van de mooiste handgemaakte sieraden die online te vinden zijn. De citrien juwelen zijn zowel facet als cabochon geslepen verkrijgbaar, dus je kiest gewoon waar jij van houdt. Ons assortiment wordt daarnaast zeer regelmatig aangevuld met nieuwe up to trend items zodat jij altijd een citrien sieraad naar keus kan vinden in onze webshop.

Welke Citrien sieraden verkoopt Leelavadee Jewelry?

Bij Leelavadee houden we van véél keus. Als echte sieraden liefhebber wil jij natuurlijk lekker rond kunnen neuzen voordat je jouw besluit neemt. Misschien wil je wel, al heel lang, een chique citrien ketting kopen of wil je citrien sieraden met elkaar mixen & matchen? Dat is de reden waarom wij altijd meerdere soorten sieraden laten maken met één bepaalde edelsteen. Zo is er in deze categorie keus uit o.a.:

  • zilveren oorbellen citrien;
  • zilveren ring citrien;
  • edelsteen armband citrien;
  • ring met citrien;
  • zilveren edelsteen hanger citrien;

Met bovengenoemde sieraden kun je dus, als echte citrine liefhebber, alles met elkaar combineren. Te gek toch?!

Citrien sieraden

De prachtige gele kleur van Citrien sieraden

De kleur van Citrien geeft eigenlijk al aan dat de citrien edelsteen een zonnige steen is. Deze edelsteen kleurt van geel naar lichtbruin en heeft een verwarmend en beschermend effect. Daarnaast geeft de steen zelfvertrouwen en moed, dit zou je kunnen helpen bij gevoelens van moedeloosheid en depressie. Deze edelsteen is genoemd naar de citrusvrucht vanwege zijn mooie gele kleur. Genoeg redenen dus om bijvoorbeeld een ring met citrien te dragen. Bij Leelavadee Jewelry zijn we fan van deze bijzondere edelsteen en daarom zullen we ons assortiment blijven uitbreiden met sieraden waarin deze natuursteen is verwerkt. 

De mooiste Citrien sieraden shop je bij Leelavadee.nl

Bij Leelavadee Jewelry hebben wij alle edelsteen sieraden die je ziet in onze shop direct uit voorraad leverbaar. Je hoeft dus nooit lang te wachten om te kunnen genieten van die te gekke citrien ring, hanger of oorbellen. Of wil je misschien een mooie citrien ketting kopen? Wij zijn niet afhankelijk van andere partijen maar zijn voorraadhoudend en versturen onze citrien sieraden direct uit ons magazijn in Nederland. Wij willen niet alleen dat je tevreden bent over onze sieraden en snelheid van levering maar ook vinden wij het belangrijk dat je goed wordt geholpen op het moment dat je niet helemaal happy bent. laat het ons vooral weten want bij Leelavadee denken we in oplossingen. Wij zijn pas tevreden als jij als klant helemaal 100% gelukkig bent. Niet alleen hanteren wij het motto "niet goed = geld terug" maar bij ons geldt ook "niet happy = geld terug".