Natuursteen kralen armbanden

Super trendy for hem & haar natuursteen kralen armbanden van o.a. Black Onyx, Turquoise, Tiger-eye en Jasper stone. De armbanden zijn ook verkrijgbaar met zilveren bead. Houd je van Buddha?! Wat denk je van een edelsteen kralen armband met Buddha bead. De armbanden zijn er in 3 maten en van elastiek dus er zit altijd een toffe armband van Leelavadee Jewelry voor jou tussen!

 

Kralen armband kopen?

Ben je op zoek naar een kralenarmband van echte natuursteen? Dan ben je bij Leelavadee Jewelry aan het juiste adres. Wij hebben natuursteen kralenarmbanden in verschillende designs en gemaakt van verschillende natuurstenen. Houd je van een stoere kralenarmband of ga je liever voor een stijlvol exemplaar, bij ons vind je het. Wat denk je van een matzwarte stijlvolle kralenarmband met zilver accent, kijk dan bijvoorbeeld eens bij matte Agaat armband of de matte Black Onyxuitvoering.

 

Natuursteen kralenarmband van Turquoise

Een van de meestgeliefde natuurstenen is turquoise. Deze natuursteen is geliefd bij zowel mannen als vouwen door de prachtige kleur. Natuurlijk vind je bij Leelavadee.nl ook kralenarmbanden van deze soort. Check bijvoorbeeld eens de Turquoise armband met 2 zilveren beads.