Meld je aan voor onze nieuwsbrief en profiteer van 10% korting!
Word lid van onze nieuwsbrief

Sieraden trend 2020, de earcuff !

door Louisa
27 Februari 2020

De trend van 2020, de earcuff zilver!

In onze eerste blog nemen we je mee naar de nieuwste sieraden trend, de earcuff zilver. Zo weet jij precies wat 2020 brengt op het gebied van oor sieraden en hoe jij zelf op en top trendy kunt zijn.

Earcandy, hoe meer hoe beter!
Veel, echt veel, ja héél veel oorbellen, piercings en earcuffs zijn helemaal hot. Vul je oor met de verschillende oor sieraden en maak je eigen earcandy! De earcuff is een fantastisch fraai sieraad voor als je geen piercing durft of kunt hebben. Je hebt er namelijk helemaal geen gaatje voor nodig. Misschien is de earcuff dus voor jou wel de ultieme oplossing om er helemaal volgens de laatste mode bij te kunnen lopen.
Met een earcuff ben je zeker hot en trendy.

De earcuff is een klein maar opvallend sieraad wat je gewoon om je oorschelp heen kunt buigen, super makkelijk dus. Iedereen kan het dragen, jong en oud, het is de favoriet van elke vrouw dit jaar.
Maar vergeet de mannen niet. Jazeker, ook mannen zijn helemaal hip en hot met een earcuff!
Het assortiment earcuffs wordt dit voorjaar steeds verder uitgebreid en zo zit er voor iedereen wel een earcuff bij die je zal aanspreken. Of kies er een paar in verschillende stijlen, zo kun je gemakkelijk wisselen tussen bijvoorbeeld een bohemian, een minimalistische of een meer klassieke stijl. Er zijn smalle en brede earcuffs, earcuffs die je gemakkelijk bovenop je oor kunt dragen of beter in het midden van je oorschelp. De plek van de earcuff kun je helemaal zelf bepalen, draag de earcuff daar waar jij hem het fijnst vindt zitten. Proberen en variëren zijn de toverwoorden bij dit sieraad.

Je kunt het assortiment earcuffs van leelavadee even op je gemak bekijken om wat inspiratie op te doen. Een ding staat vast dit jaar, de trend van dit jaar is om je oren lekker rijkelijk te versieren en daarbij mag de earcuff beslist niet ontbreken. Combineer de earcuff met oorknopjes, oorhangers en ooringen, het kan dit jaar gewoon niet gek genoeg. Een earcuff is zo gek nog niet.

Met een earcuff van Leelavadee zit jij dit jaar wel goed!

Leelavadee Gold plated sieraden
door Louisa
28 April 2024
Lees meer
Het mooiste Moederdag cadeau
door Louisa
20 April 2024
Lees meer