Zilveren heren armbanden

Deze prachtige handgemaakte zilveren armbanden voor heren zijn stylish en stoer en dé musthave voor de man met karakter.

Zilveren heren armbanden van Leelavadee Jewelry kopen?

De Leelavadee zilveren heren armbanden worden gekenmerkt door stevige en fraaie ontwerpen en zijn gemaakt in verschillende vlechtstructuren. Hoewel de armbanden veelal door heren worden gedragen zijn ze ook geschikt voor dames. Wil je snel shinen met je stoere schakelarmband koop dan voor 16.00 en jouw armband wordt morgen nog bezorgd.

Handmade with Love

Onze zilveren schakel armbanden worden handgemaakt in Z.O Azië ( o.a. Bali ) en dat zie je ook terug in de ontwerpen die voorzien zijn van fraaie bewerkingen. Alle Leelavadee zilveren armbanden zijn gemaakt van 925 sterling zilver, daardoor voelen ze zwaar en degelijk aan. Ieder exemplaar wordt persoonlijk door ambachtelijke zilversmeden gemaakt. Uiteraard zijn de zilveren armbanden voorzien van het 925 keurmerkteken.

Perfect te combineren

De stoere en trendy zilveren schakelarmbanden van Leelavadee Jewelry zijn prima alleen te dragen, maar combineren ook super met een natuursteen of leren armband uit de Leelavadee collectie. Bijvoorbeeld de combinatie van zilver en zwart is stoer en stijlvol. Leelavadee Jewelry heeft natuursteen kralen armbanden met zilver accenten die helemaal matchen. Kijk dus snel eens rond in onze webshop, je vindt vast een combi naar jouw smaak.

Altijd mooi verpakt

Koop je een zilveren schakelarmband voor jouw liefde dan wil je natuurlijk dat je gift mooi verpakt is. Daarom leveren wij elke Leelavadee zilveren armband in een mooie cadeauverpakking, dan kom je zeker goed voor de dag!