Blog

 

Handmade with Love

 

12-01-2019 "Handmade with LOVE ❤"


We love it!

De inkoop voor de zomer is in volle gang, en zoals elke inkoop reizen wij zelf af naar Zuid-Oost Azië. Daar sneupen en zoeken wij naar de leukste en mooiste sieraden voor de Leelavadee Jewelry webshop. Wij vinden het belangrijk dat we unieke sieraden met een verhaal kunnen aanbieden. Zo liepen we afgelopen week tegen een jonge vrouw aan die haar sieraden op straat zat te maken en een leuk stalletje had ingericht waar ze dit verkocht. Dit is wat we noemen: 'handmade with love'. We waren direct onder de indruk van de schitterend gemaakte tree of life kettingen en hebben hier dan ook een aantal van ingekocht. Wij houden van deze manier van inkopen, wij hebben geen tussenpersoon en zien zelf waar de sieraden gemaakt worden. Het bestede geld komt direct bij de makers van de sieraden zelf terecht en dit zorgt ervoor dat het dragen van onze sieraden ook nog eens een goed gevoel geeft. Handmade with love, we love it! ❤

 

Return to Sender

 

16-12-2018 "Return to sender" 


Lekker makkelijk toch?

Vanuit je luie stoel shoppen, bestel maar in verschillende maten of kleuren, terug sturen als het niet past, lekker makkelijk toch?! Bij de grote webshops is het gratis verzenden en gratis retourneren. Dat vinden we inmiddels heel gewoon. Maar retouren zijn duur, het kost tijd om de bestellingen in te pakken, en tijd om alles weer op te ruimen, te checken, schoon te maken, en administratief te verwerken. Tel daar nog de verpakkingsmaterialen bij op. Als je je pakketje terug stuurt heeft het bedrijf de verzendkosten voor niets gemaakt. 

 

Duurzaam

En vergeet de auto's van postNL niet, die twee maal heen en weer rijden, en schadelijk voor het milieu zijn. De verpakkingsmaterialen die we weggooien. Wij kiezen bewust voor doosjes van gerecycled karton en katoenen zakjes, die je kunt blijven gebruiken om je sieraden in te bewaren.

Kerst

 

11-12-2018 "Kerst bij Leelavadee Jewelry"


KERST - De mooiste tijd van het jaar!

De kerstdagen, voor veel mensen de mooiste tijd van het jaar, korte dagen met kaarsjes en lichtjes, de boom in huis, gezelligheid met familie of vrienden. Lekker eten, een spelletje spelen, een film kijken, genieten van en met elkaar, de tijd van liefde.
En bij kerst hoort een cadeautje! Om elkaar te laten zien hoeveel je voor elkaar betekent en van elkaar houdt.

 

Het perfecte cadeautje.

Misschien vind je het lastig om iets uit te zoeken voor jouw vriend, je vrouw, moeder, zoon, of wie ook maar.
Maar Leelavadee zou Leelavadee niet zijn als wij je daar niet een beetje bij zouden kunnen helpen. Bij Leelavadee Jewelry bieden we een groot assortiment sieraden aan die heel geschikt als kerstcadeau zijn. Denk eens aan de Angel wings ring, een ring, kettinkje of oorbelletjes met hartjes, het symbool van liefde en vriendschap. Of oorbellen met natuursteen, voor een beetje geluk, rust en bescherming. En wat dacht je van een stoere armband met natuursteen kralen voor de heren. De keuze is reuze, dus er zit altijd wel iets tussen wat je leuk vindt.
En omdat de decembermaand ook wel een dure maand is kun je t/m 18 december bij ons shoppen met 25% korting, leuker kunnen we het niet maken :-)

Kom zelf in kerstfeer met deze leuke kerstboom oorknopjes, oh denneboom oh denneboom...