Bestsellers
Dagdeal -25%
Zilveren ring met Robijn Aadityana
Dagdeal -25%
Zilveren ring met Robijn Phailin
Dagdeal -25%
Robijn ring Yusra
€35,21
€46,95
Dagdeal -25%
Robijn ring Novia
€32,21
€42,95
Dagdeal -25%
Hammered ring Robijn IpanemaRobijn ring

Een Robijn ring kopen doe je graag bij Leelavadee Jewelry. In onze sieraden webshop vind je namelijk verschillende ringen met robijn waarvan er zeker een bij jou past. De ring met robijn is erg populair vooral door de prachtige diep rode kleur. Bij Leelavadee Jewelry vind je ringen met robijn gemaakt van 925 zilver. Wil je dus een zilveren ring met robijn kopen dan zit je bij ons helemaal goed en hoef je niet verder te kijken.

Combineer een robijn ring met onze andere sieraden

Bij Leelavadee Jewelry hebben we erg veel keus in edelsteen sieraden. Fijn voor jou als klant want zo combineer je eenvoudig een ring robijn met één of meer van onze robijn sieraden. Zo maak je in een handomdraai in mooie combinatie waar je mee zult stralen. Jouw robijn ring is de basis en vanuit die basis maak jij je sieraden set compleet. Zo kun je bijvoorbeeld combineren met robijn oorbellen, een robijn armband of een mooie robijn hanger. Er is erg veel keus en het assortiment wordt zeer regelmatig aangevuld met nieuwe robijn ringen en andere sieraden.

Robijn ring

Jouw robijn ring snel geleverd

Niet alleen koop je bij Leelavadee.nl mooie en aantrekkelijk geprijsde sieraden met edelsteen, maar ook onze levering is super snel. Wij begrijpen heel goed dat jij niet kan wachten nadat je op de bestelknop hebt geklikt. Je wilt immers de volgende dag al stralen met je pas gescoorde ring. Nou dat komt goed uit want wij van Leelavadee doen er alles aan om jouw de volgende dag al happy te maken. Wij verzenden al onze fairtrade sieraden dezelfde dag nog indien deze voor 16:00u in ons systeem zijn binnengekomen. In 99% van de gevallen kun jij dus de volgende dag al genieten van je nieuwe robijn ring.