Handgemaakte edelsteen sieraden

De mooiste collectie handgemaakte edelsteen sieraden shop je hier. Leelavadee Jewelry is al sinds 2014 hét vertrouwde online adres voor handmade jewelry. Door onze jarenlange relaties met leveranciers van edelstenen en handgemaakte edelsteen sieraden hebben we inmiddels een mooi assortiment van uitstekende kwaliteit voor jou opgebouwd. In de loop der jaren hebben we, daar waar het gaat om kwaliteit en betrouwbaarheid, het kaf van het koren weten te scheiden. Wij vinden het belangrijk dat we geen doorsnee sieraden aanbieden maar unieke handgemaakte exemplaren waar jij als klant happy van wordt. Daarnaast staat het betalen van een eerlijke prijs voor diegenen die de sieraden met de hand maken voor ons op nummer 1.

De mooiste Handgemaakte edelsteen sieraden bij Leelavadee Jewelry

Zoek jij handgemaakte sieraden met edelstenen? Dan hoef je niet verder te zoeken want bij Leelavadee.nl shop je heel veel verschillende sieraden met edelsteen, allemaal met de mooiste en kleurrijkste edelstenen die jij je maar kunt bedenken. Om je een idee te geven waaruit ons assortiment bestaat vind je hieronder een overzicht.

Handgemaakte sieraden edelstenen:

  • Maansteen ring
  • Labradoriet sieraden
  • Edelsteen hanger
  • Ringen met natuursteen
  • Amethist sieraden
  • Edelsteen armband
  • zilveren ketting met Smaragd
  • Blue Topaz sieraden
  • Geboortesteen zilveren ketting

Natuurlijk is dit maar een greep uit onze collectie. Kijk vooral eens rustig rond in onze webshop. En heb je een vraag stel deze dan gerust per mail of telefoon, we helpen je graag!

handgemaakte edelsteen sieraden

Koop handgemaakte sieraden met edelstenen online

Heb jij al heel lang je zinnen gezet op een super toffe edelsteen ring? Daar hoef je gelukkig de deur niet voor uit. Bij Leelavadee Jewelry koop je de edelsteen sieraden van je dromen lekker gemakkelijk online. Onze webshop werkt makkelijk en snel en heeft bovendien een enorm assortiment met handgemaakte edelstenen sieraden. Kun je echte niet langer wachten en heb je het sieraad de volgende dag al nodig? Zorg dan dat je bij ons op werkdagen voor 16:00 uur je bestelling hebt geplaatst. In 99% van de gevallen ontvang jij dan de volgende dag al je handmade jewelry in de brievenbus. Alle bestellingen die bij ons op werkdagen voor 4 uur binnenkomen gaan namelijk diezelfde dag nog mee met PostNL. Super snel in huis zonder dat jij daarvoor de deur uit moet. Stop dus snel jouw favoriete sieraden met edelsteen in de winkelwagen en klik op die bestelknop!