Bestsellers
Geboortesteen ring december
Geboortesteen ring september
Geboortesteen ring november
Geboortesteen ring augustus
Geboortesteen ring oktober
Geboortesteen ring juli
Geboortesteen ring juni
Geboortebloem November
Geboortebloem Oktober
Geboortesteen ring mei
Geboortebloem September
Geboortebloem Augustus
Geboortesteen ring april
Geboortesteen ring maart
Geboortesteen ring februari
Geboortesteen ring januari
Geboortebloem Juli
Geboortebloem Juni
Geboortebloem Mei
Geboortebloem April
Geboortebloem Maart
Geboortebloem Februari
Geboortebloem December
Geboortebloem JanuariGeboortesteen sieraden

Geboortesteen sieraden zijn super persoonlijk en ideaal om jezelf of een ander mee te verwennen. Bij Leelavadee Jewelry hebben wij deze sieraden met geboortesteen in ruime mate in onze collectie. Je bent immers van ons gewend dat we in alle sieraden categorieën lekker veel keus hebben. We zijn niet voor niets de one-stop sieraden webshop van Nederland. Nu ben je natuurlijk benieuwd wat we te bieden hebben op het gebied van geboortesteen sieraden. Nou dat vertellen we je graag. Je vindt in ons assortiment op dit moment de volgende geboortesteen sieraden:

Geboortesteen sieraden een persoonlijk cadeau

Sieraden met geboortesteen zijn super populair en dat is niet zo vreemd. Ze zijn verkrijgbaar in veel te gekke kleuren en daardoor ook altijd goed te combineren met andere sieraden met edelsteen. Het leuke is natuurlijk ook dat er bij iedere maand van het jaar een geboortesteen past en iedere maand heeft dus ook haar eigen kleur. Ben jij dus bijvoorbeeld geboren in de maand januari dan past daarbij de Granaat steen in de kleur donkerrood. Dit persoonlijke aspect maakt geboortesteen sieraden tot het ideale cadeau. Met het weggeven van een birth stone sieraad geef je dus een origineel maar vooral een heel persoonlijk sieraad weg. Wil je het nog mooier maken? Kies dan voor de cadeau inpakservice van Leelavadee Jewelry. Wij pakken het dan super mooi voor je in in cadeaupapier naar keuze.

Geboortesteen sieraden

Welke geboortesteen sieraden passen bij mij?

Weet jij niet welke geboortesteen er bij jou hoort? Kijk dan snel naar het lijstje hieronder waarin je in één oogopslag kunt zien wat er bij jou past. Vind je een andere kleur toch leuker? Dat is natuurlijk helemaal geen probleem:

 • Januari - Granaat (donkerrood)
 • Februari - Amethist (paars)
 • Maart - Aquamarine (lichtblauw)
 • April - Crystal (diamant wit)
 • Mei - Smaragd (groen)
 • Juni - Alexandriet (lila-roze)
 • Juli - Robijn (rood)
 • Augustus - Peridot (licht groen)
 • September - Saffier (blauw)
 • Oktober - Roze tourmalijn (roze)
 • November - Citrien (geel)
 • December - Blauwe topaas (oceaan blauw)

Sieraden met geboortesteen: koop ze bij Leelavadee Jewelry

Of je nu je geboortesteen sieraden uit je eigen geboortemaand draagt, die van je geliefde, je moeder of je tweelingzus het maakt allemaal niet uit. Bij Leelavadee koop je zilveren sieraden met de geboortesteen verwerkt in zilveren oorbellen, ringen, kettingen en oorbedels. Wij hebben een grote collectie die we zeer regelmatig aanvullen met nieuwe items. We leveren uit Nederlandse voorraad en snel! Wij scoren een 9.6 op Kiyoh en 99% van onze klanten is blij met ons. Kunnen we jou ook als nieuwe klant verwelkomen?