Bestsellers
Maansteen ring Shauna
Maansteen ring Maja  klein
Zilveren Maansteen ring Lexy
Goldplated Maansteen ring Geena
Zilveren Maansteen ring Jessy
Zilveren ring Maansteen Satya
Zilveren Maansteen ring Karla
Zilveren Maansteen ring Milo
Sale -45%
Pink Maansteen ring Anello
Zilveren Maansteen ring Persuan
Zilveren ring Maansteen Abou
Zilveren ring Maansteen Ranisha
Zilveren ring Maansteen Amisha
Zilveren Maansteen ring Neha
Zilveren ring Maansteen Manoli
Zilveren ring Maansteen Manorah
Zilveren ring Maansteen Maxima
Edelsteen ring piccola Maansteen
Zilveren ring Maansteen Malorie
Zilveren ring Maansteen Moyava
Sale -33%
Anello Maansteen ring klein
Zilveren ring met Maansteen Azra
Zilveren Maansteen ring Sherya
Zilveren Maansteen ring AnjaliShop je mooiste Maansteen ring bij Leelavadee Jewelry

Een Maansteen ring is hip en trendy. Dat natuursteen ringen populair zijn merken we de afgelopen jaren goed. Er is steeds meer vraag naar ringen met edelstenen en met name de Maansteen ring is erg populair. Het is een accessoire die bij elke outfit past en je meteen een exclusief gevoel geeft. De Maansteen ringen zijn er in veel soorten en maten, soms met een grote en soms met een kleine zilveren kast om de steen heen. Er is keus uit onder meer:

  • Een strakke moderne Maansteen ring;
  • Een Bohemian Zilveren ring;
  • Een zilveren ring met een grote of met een kleine Maansteen erin.

Ook de klassiek uitziende ring met een fraaie bewerkte kast is tegenwoordig weer helemaal hot. Zo kies je altijd een ring met maansteen die helemaal bij jouw unieke stijl aansluit. De maansteen ring is een subtiele, maar toch opvallende ring die het aan jouw hand zeker goed zal doen. Of mix de stijlen met elkaar. Zo is het bijvoorbeeld trendy om grote en kleine ringen aan verschillende vingers met elkaar te combineren. Je zult zeker vele bewonderende blikken ontvangen. 

Maansteen ringen hebben een betekenis

Ringen met een edelsteen zijn naast dat ze heel mooi zijn ook nog eens bijzonder, omdat er een verhaal achter de steen zit. Dit maakt een Maansteen ring ook zo bijzonder om te dragen. De ring met de natuursteen geeft je een bijzonder gevoel. Door de betekenis van de steen is het ook super mooi om een ring met Maansteen cadeau te geven, je geeft dan een ring met een betekenis! 

De Maansteen kan je innerlijke gevoeligheid versterken. Als je een belemmering hebt helpt de Maansteen om weer bij je gevoel te kunnen komen. Het helpt je om meer balans te vinden in tijden van stress en overbelasting. Het is een steen van hoop, liefde en vruchtbaarheid. Het is dan ook een echte vrouwen steen. Het versterkt je vrouwelijke eigenschappen. Dat betekent echter niet dat een man geen Maansteen kan dragen hoor! Ook voor de mannen is het natuurlijk gewoon mogelijk om een Maansteen ring te dragen. Als je de ring er mooi uit vindt zien en je voelt dat het bij je past kun je het natuurlijk gewoon dragen. Iedereen kan tenslotte wel wat extra hoop en liefde gebruiken.

De kleur van de Maansteen is betoverend

De kleur van de Maansteen maakt deze steen tot één van de meest bijzondere edelstenen. De kleur van deze edelsteen is ook de reden dat zoveel mensen onder de indruk zijn van deze steen. De steen kleurt van wit of grijs naar prachtig lichtblauw als je de steen in het licht houdt. Je kunt tijden kijken naar de steen, ze zijn betoverd mooi als het om de kleur gaat. 

Voor elke vinger de juiste Maansteen ring

Weet je jouw ringmaat niet? Dan is het handig om deze ringmaten tabel eens te bekijken. Natuurlijk kun je ons ook altijd om advies vragen. Wij proberen je altijd zo goed mogelijk te helpen. Kom je er zelf, of na ons advies toch nog niet helemaal uit? Dan kun je natuurlijk onze handige ringmeter aanschaffen. Zo weet je in de toekomst altijd de juiste maat ring voor elke vinger te kopen.

Maansteen ring kopen?

Maansteen ring online kopen?

Heb jij je zinnen gezet op een mooie maansteen ring?! Dan koop je die natuurlijk online bij Leelavadee Jewelry. Bij ons vind je meer dan 30 verschillende soorten Maansteen ringen in diverse stijlen en formaten. Daarnaast zijn onze maansteen ringen verkrijgbaar in de meest gangbare maten, zodat er altijd een ring voor jou tussenzit. Als je de ring op werkdagen voor 16:00 bij ons online bestelt dan verzenden wij nog dezelfde dag. Zodat jij die unieke Maansteen zilveren ring de volgende dag al om je vinger hebt.