Meld je aan voor onze nieuwsbrief en profiteer van 10% korting!
Word lid van onze nieuwsbrief

De mooiste Valentijns cadeautjes

door Louisa
18 Juli 2023

Valentijnsdag

Elke jaar op 14 februari is het Valentijnsdag. De dag van de romantiek, de dag van verbondenheid, de dag van liefde! En deze romantische dag wordt sinds een paar jaar enorm gevierd in Nederland. Het is de laatste jaren steeds populairder geworden om met Valentijnsdag een cadeautje te geven. Want hoe leuk is het om iemand helemaal blij te maken. Het is de dag dat je je vriend of vriendin eens lekker kunt verrassen met een liefdes cadeau. Maar Valentijnsdag kun je ook gebruiken voor het geven van een lief berichtje, kaartje of cadeautje aan iemand die je gewoon graag mag of waar je een goede band mee hebt. Zo kun je ook je moeder, je beste vriendin, je oma, nichtje of zus een lief berichtje sturen of een mooi cadeautje geven.

De mooiste Valentijns cadeautjes

Cadeaus voor haar

Op 14 februari laten we merken hoe zeer we de schoonheid en de kracht van de vrouw waarderen.  Zoek je een Valentijns cadeau voor je vrouw, je vriendin, je moeder of je zus of voor iemand die je heel erg leuk vindt?
Laat haar weten waarom ze voor jou zo speciaal is, waarom zij de aller liefste is en waarom zij zoveel voor je betekent.
Bij Leelavadee kun jij het cadeautje online met aandacht voor haar uitkiezen. We weten zeker dat je haar hart zult laten smelten als ze het stijlvolle sieraad in ontvangst gaat nemen. De glimlach die op haar gezicht tevoorschijn zal komen is onbetaalbaar! Met het schitterende en zorgvuldig uitgekozen sieraad zal ze voelen hoe speciaal ze voor jou is.
Vier de liefde en maak haar dag een onvergetelijke dag.

De mooiste Valentijns cadeautjes

Sieraden met een hartje

Sieraden met een hartje zijn altijd leuk en erg gewild. Ontdek in de Leelavadee webshop de betoverende collectie met hartjes sieraden. 
Zeker als je iemand leuk vindt of van iemand houdt kun je een mooi sieraad cadeau geven in de vorm van een hart. Je kunt een paar prachtige oorbellen in een hartvorm uitkiezen, maar ook een lief hartje aan een zilveren ketting is een romantisch cadeau. De zilveren hartjes sieraden zijn tijdloos en elegant en zullen een speciaal plekje in het hart van diegene die het cadeautje krijgt innemen.

zilveren oorbellen met hartjes

Valentijnscadeaus online kopen

Bij Leelavadee Jewelry kun je gemakkelijk een Valentijns cadeau online kopen. Het gemak van winkelen wanneer jij wilt is een groot voordeel. Je kunt 24 uur per dag bij ons terecht en je hoeft er de deur niet voor uit. Met enkele muis klikken kun jij al een mooi sieraad aanschaffen vanuit je luie stoel.
Je kunt op de review site van Kiyoh de recensies van klanten die eerder bij ons hebben gewinkeld lezen. Daar zul je alvast ontdekken dat we snel verzenden en een uitstekende klantenservice hebben. Dit kan je helpen een weloverwogen beslissing te nemen om je Valentijns cadeau dit jaar bij Leelavadee.nl aan te schaffen.

De webshop is lekker overzichtelijk en het bestellen gaat super makkelijk. Ook over het betalen is door ons nagedacht, zo kun je zelf kiezen hoe je wilt betalen. Achteraf betalen is bij ons gratis, dan kun je eerst kijken of het cadeautje wel in de smaak valt.
I-DEAL is de meest gebruikte betaalmethode, maar ook met PayPal of een credit card kun je bij Leelavadee betalen. 

Valentijnscadeau thuis bezorgd

Als je niet zoveel tijd hebt om in de stad een Valentijns cadeautje uit te gaan zoeken kun je dat natuurlijk alsnog lekker thuis vanaf de bank of zelfs vanuit bed doen! Als je bij Leelavadee een mooi Valentijns sieraad hebt uitgezocht wordt het nog dezelfde dag voor je ingepakt en aan de post meegegeven (voor 16:00 uur). Daarna gaat PostNL voor jou aan de slag en zorgt dat het pakketje snel bij jou wordt afgeleverd. Wil je iemand op een ander adres verrassen? Dan kun je het pakje ergens anders laten bezorgen.
De sieraden zullen zeker in de smaak vallen, daar hoef je niet over te twijfelen. Geluksgarantie gegarandeerd!

 

valentijnscadeau thuis bezorgd

Gold plated sieraden
door Louisa
28 April 2024
Lees meer
Het mooiste Moederdag cadeau
door Louisa
20 April 2024
Lees meer
Earspiration - welke oorbellen passen bij mij?
door Louisa
17 April 2024
Lees meer