Meld je aan voor onze nieuwsbrief en profiteer van 10% korting!
Word lid van onze nieuwsbrief

De leukste Hartjes sieraden

door Louisa
23 December 2022

Het hart is het symbool van de liefde

Al in de middeleeuwen had het hartsymbool zoals we dat nu kennen de vorm zoals deze nu nog steeds is, een inkeping aan de bovenkant en een puntje aan de onderkant. Dit kwam omdat ze toen eigenlijk nog niet zo goed wisten welke vorm ons menselijk hart echt had.
De vorm van het hartsymbool is sinds de 16e eeuw echter nooit meer veranderd en altijd zo gebleven, ondanks dat ze er later achter kwamen dat ons hart een andere vorm had. Sindsdien is deze vorm ook als symbool voor de liefde ontstaan. Ze dachten toen namelijk dat de emoties uit ons hart kwamen. Het gaat immers sneller of langzamer kloppen bij verschillende emoties en gevoelens.

Het hartjes symbool is waarschijnlijk wel het meest verspreide symbool wat er is. In de westerse wereld staat het voor de wereldlijke of religieuze liefde, in het oosten staat het voornamelijk voor wijsheid en intelligentie.
Voor de meeste mensen staat het hart voor liefde en genegenheid. Als we een hartje aan iemand sturen of geven laten we diegene weten dat we hem of haar als waardevol zien, dat je een warm en goed gevoel voor die persoon voelt of dat je een goed gevoel aan die persoon wilt geven. Een teken van liefde van en voor iemand.

Er zijn tegenwoordig verschillende hartvormen met een daarbij behorende betekenissen. Een liefdeshart met een pijl erdoor zien we als het teken voor twee verliefde mensen. Aan beide kanten van de pijl (van cupido) komt een letter te staat die de liefde tussen twee mensen kenbaar maakt. 
Een hart in twee delen (gebroken) staat meestal voor een verloren liefde waarbij je het gevoel hebt gekregen dat je hart gebroken is. Het kan echter ook betekenen dat je samen met iemand elk de helft van een hart draagt en zo aantoont dat je bij elkaar hoort. Dit zie je wel eens bij sieraden. Je kunt elk de helft van een sieraad uit 2 delen dragen en als je de twee helften samenvoegt vormt het 1 hart. 

Hartjes sieraden kopen

Bij Leelavadee hebben we een mooi assortiment met hartjes sieraden. Wil je hartjes sieraden kopen? Dan ben je bij Leelavadee aan het juiste adres. De hartjes worden verwerkt in ringen, oorbellen, oorknopjes, kettingen, armbandjes en zelfs in enkelbandjes en teenringen. Een hartjes sieraad is altijd mooi om te dragen. Je kunt het dragen omdat je de vorm van een hart mooi vindt of omdat het je kracht of steun geeft. Misschien denk je wel extra veel aan iemand als je een sieraad met een hart draagt. Door middel van een hartsieraad kun je iemand met heel veel liefde dichtbij met je meedragen.

hartjes oorknopjes

Een hart sieraad cadeau geven met liefde

Het hartvorm wordt veelvuldig gebruikt, bijvoorbeeld in bloemstukken, in de kunst, bij sieraden, op stoffen, bij etenswaren, op kaarten, in reclame of op cadeaupapier. Bij Leelavadee kun je een mooi cadeau uitkiezen en het in laten pakken in hartjes papier. Een cadeau wat gegeven wordt met liefde!

hartjes sieraden

Kerst is natuurlijk bij uitstek de tijd van liefde. Samen, met elkaar, allemaal in goede harmonie, heel liefdevol, dat is het ultieme kerstgevoel wat we allemaal graag willen voelen. Als blijk van elkaars liefde geven we elkaar juist met de kerstdagen graag een cadeautje. Ook Valentijnsdag is zo'n bijzondere dag, daar draait het allemaal maar om 1 ding: de liefde! Of je die nu al hebt gevonden of iemand stiekem aanbidt, Valentijnsdag is een dag vol liefdesgevoelens. Zoek je dus een kerstcadeau of een Valentijns cadeau, dan kun je in onze webshop een aantal leuke hartjes sieraden scoren. Succes gegarandeerd!

De mooiste hartjes sieraden van Leelavadee 

Speciaal voor jou hebben we een aantal mooie hartjes sieraden in onze webshop opgenomen. Natuurlijk zijn alle artikelen gemaakt van 925 zilver. Met een zilverpoets doekje kun je het na verloop van tijd weer oppoetsen zodat het er weer als nieuw en fraai glimmend uit gaat zien.
Zo heb jij of heeft je geliefde heel lang plezier van de zilveren hartjes sieraden. Alles wat je koopt bij Leelavadee wordt met zorg en aandacht ingepakt. Elke dag worden de bestellingen aan PostNL meegegeven zodat je je pakketje meestal al de volgende dag in huis hebt. 

hartjes armbandje

Omdat wij onze eigen inkoop doen kunnen wij de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs leveren. En mocht je vragen hebben of tegen een probleem aanlopen, dan kun je ons elke dag Whatsappen of mailen. Je krijgt op werkdagen binnen 24 uur antwoord maar meestal veel sneller! Daarnaast zijn we elke werkdag 's middags telefonisch te bereiken. Onze klantenservice staat met liefde voor je klaar!

With LOVE, 
Leelavadee Jewelry

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leelavadee Gold plated sieraden
door Louisa
28 April 2024
Lees meer
Het mooiste Moederdag cadeau
door Louisa
20 April 2024
Lees meer