Bestsellers
Weegschaal oorbellen
Boogschutter oorbellen
Waterman oorbellen
Stier oorbellen
Vissen oorbellen
Steenbok oorbellen
Ram oorbellen
Schorpioen oorbellen
Tweelingen oorbellen
Maagd oorbellen
Kreeft oorbellen
Leeuw oorbellen
Weegschaal ketting
Boogschutter ketting
Vissen ketting
Leeuw ketting
Maagd ketting
Ram ketting
€34,95
Schorpioen ketting
Waterman ketting
Tweelingen ketting
Kreeft ketting
Steenbok ketting
Stier kettingSterrenbeeld sieraden van Leelavadee Jewelry

Sieraden hebben altijd al een speciale rol gespeeld in onze cultuur. Ze zijn niet alleen een manier om onze persoonlijke stijl uit te drukken, maar ook een manier om onze identiteit en betekenisvolle momenten tot uiting te brenegen. Sterrenbeeld sieraden zijn een bijzondere categorie binnen de wereld van sieraden, omdat ze niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook een diepere betekenis dragen die verband houdt met astrologie en persoonlijke eigenschappen

Ben jij ook zo iemand die dol is op het lezen van je horoscoop? En vind jij de betekenis van jouw sterrenbeeld interessant? Dat snappen wij van Leelavadee heel goed. Je sterrenbeeld zegt immers iets over wie je bent en welke persoonlijkheid er bij jou hoort. Zo bijzonder dat de periode van jouw geboorte samenvalt met karakteristieke eigenschappen die jij bezit. Super mooi en betekenisvol dus om dat als sieraad bij je te dragen. Dat heeft ons aangezet tot het samenstellen van een sterrenbeeld sieraden collectie. Sterrenbeeld sieraden passen immers naadloos bij wie jij bent en daarom is het bijzonder om dat te uiten met een sieraad van jouw sterrenbeeld.

De betekenis achter sterrenbeeld sieraden

Elk sterrenbeeld, gebaseerd op de positie van de zon op het moment van je geboorte, draagt zijn eigen unieke set van eigenschappen en karaktertrekken met zich mee. Sterrenbeeld sieraden worden ontworpen met deze eigenschappen in gedachten, waardoor ze meer zijn dan alleen maar een mooi sieraad. Ze kunnen een diepe betekenis hebben voor de drager, en zorgen voor een constante herinnering aan hun persoonlijke kwaliteiten en eventuele potentiële groei.

Verschillende sieraden met sterrenbeeld bij Leelavadee.nl

Als je een sieraad voor iemand wilt kopen wat overeenkomt met zijn of haar sterrenbeeld moet je natuurlijk eerst weten welk sterren beeld past bij diegene aan wie jij een sterrenbeeld sieraad geeft. Om het je gemakkelijk te maken vind je hieronder een overzicht:

 • Waterman: 21 januari t/m 18 februari
 • Vissen: 19 februari t/m 20 maart
 • Ram: 21 maart t/m 20 april
 • Stier: 21 april t/m 20 mei
 • Tweelingen: 22 mei t/m 21 juni
 • Kreeft: 22 juni t/m 23 juli
 • Leeuw: 24 juli t/m 22 augustus
 • Maagd: 24 augustus t/m 23 september
 • Weegschaal: 24 september t/m 23 oktober
 • Schorpioen: 24 oktober t/m 22 november
 • Boogschutter: 23 november t/m 22 december
 • Steenbok: 23 december t/m 20 januari

Bij Leelavadee Jewelry hebben we sieraden die bij elk sterrenbeeld passen. Wil jij bijvoorbeeld weten welke edelsteen er goed past bij jouw sterrenbeeld? Lees dan vooral even verder we leggen je er hier alles over uit.

Sterrenbeeld Sieraden

Welk edelsteen sieraad past bij jouw Sterrenbeeld?

Leuk om te weten toch welk edelsteen sieraad er eigenlijk perfect past bij jouw Sterrenbeeld?! Zo shop je bij ons niet alleen een mooie ring, bijzondere ketting, of unieke oorbellen maar heeft dit ook nog een betekenis en sluit het aan bij jouw sterrenbeeld. Altijd al nieuwsgierig geweest? Hieronder zie precies wat er bij jou past:

Zilveren sterrenbeeld kettingen & sterrenbeeld oorknopjes

Naast een ruime collectie edelsteen sieraden die perfect aansluiten bij de 12 sterrenbeelden vind je bij ons ook zilveren sterrenbeeld oorbellen met een bijpassende sterrenbeeld ketting. Ben je dus een liefhebber van minimalistische sieraden van zilver dan moet je echt even deze beauties gaan bekijken. Wij hebben er echt een cadeautje van gemaakt door een kaartje met de eigen schappen van het betreffende sterrenbeeld toe te voegen. Heel erg leuk en super persoonlijk en origineel dus!

Sterrenbeeld sieraden, geef een cadeau met betekenis

Een sieraden cadeautje wordt altijd goed ontvangen. Maar Sterrenbeeld sieraden hebben nog net iets extra's. Je geeft immers een cadeau met betekenis, een teken dat je moeite hebt gedaan om een speciaal cadeau uit te zoeken voor jouw familielid, geliefde, vriend of vriendin. Een dergelijk sieraad cadeau ontvangen is natuurlijk extra bijzonder, wie wil dat nou niet?! Bij Leelavadee Jewelry is er erg veel keus in edelsteen sterrenbeeld sieraden, je shop er de mooiste edelsteen ringen, oorbellen met edelsteen, een edelsteen hanger of misschien wel een edelsteen armband. Je gevonden wat je zoekt? Laat het dan mooi door ons inpakken en kies voor de cadeau inpakservice. Voor slechts €1,99 maken wij er echt iets bijzonders van waar je zelf niets meer aan hoeft te doen behalve het cadeau te geven natuurlijk ;-). Wacht niet langer en kies voor sterrenbeeld sieraden van Leelavadee Jewelry.