Bestsellers
Zilveren oorbellen Lapis lazuli Mahala
Lapis Lazuli  oorbellen Roma
Dagdeal -36%
Oorstekers Lapis Lazuli dubbeleinder
Lapis Lazuli  oorbellen Milano
Lapis Lazuli  oorbellen Pisa
Lapis Lazuli  oorbellen Napoli
Lapis Lazuli  oorbellen Firenze
Lapis Lazuli  oorbellen Venezia
Zilveren oorbellen Lapis Lazuli NimraLapis lazuli oorbellen kopen?

Koop je mooiste Lapis Lazuli oorbellen online bij Leelavadee Jewelry. De Lapis Lazuli edelsteen is één van de populairste onder de natuurstenen. Bij Leelavadee vind je een ruim assortiment oorbellen met Lapis Lazuli. De mooie blauwe kleur van Lapis Lazuli oorbellen is erg aantrekkelijk en daarom hebben wij gekozen voor een ruime keuze. Je koopt bij Leelavadee Jewelry onder andere de volgende oorbellen met Lapis lazuli:

  • zilveren oorknopjes Lapis Lazuli
  • zilveren oorhangers met Lapis Lazuli
  • Lapis lazuli oorbellen zilver

Werking Lapis Lazuli oorbellen Leelavadee

Een bijzondere en krachtige steen zo wordt de Lapis lazuli steen vaak genoemd. Dit komt omdat deze edelsteen al vanuit de tijd van de oude Egyptenaren mega populair is. In die tijd zag men in de steen de sterrenhemel door het in Lapis Lazuli voorkomende Pyriet. Deze stipjes in het blauw van de steen doen denken aan een sterrenhemel. Tot op de dag van vandaag worden er aan Lapis lazuli nog steeds veel bijzondere eigenschappen toegeschreven. De spiritualiteit van de steen is erg hoog en zodoende kan de steen je spirituele eigenschappen versterken. Daarnaast geeft de steen rust en vrede in moeilijke tijden. Fijn om te weten dat naast het feit dat lapis lazuli natuursteen oorbellen gewoon super mooi zijn  de werking je misschien ook nog kan helpen.

Lapis lazuli oorbellen

Lapis Lazuli oorbellen kopen bij Leelavadee Jewelry

Lapis oorbellen kopen doe je eenvoudig, vertrouwd en snel in onze webshop. Alle Leelavadee Lapis Lazuli oorbellen worden handgemaakt en Fairtrade ingekocht. Zo ben je niet alleen verzekerd van mooie en unieke oorbellen maar ook is het fijn om te weten dat de makers een fatsoenlijke prijs hebben gekregen voor hun werk. Wij vinden het belangrijk dat iedereen in de keten happy is. Jij als klant maar zeker ook de zilversmeden hier ver vandaan. Shop dus snel je favoriete oorhangers in de Leelavadee webshop dan stellen wij je zeker niet teleur!

Oorbellen met Lapis lazuli snel in huis

Heb jij je keus gemaakt?! Dan zorgen wij voor een super snelle afhandeling van jouw bestelling. Je wilt immers snel van je oorbellen met lapis edelsteen genieten. Nou dat kan, wij versturen alle bestellingen die wij op werkdagen voor 16.00u binnenkrijgen dezelfde dag direct! In 99% van de gevallen liggen jouw Lapis lazuli sieraden de volgende dag al in je brievenbus.

Groot assortiment lapis lazuli sieraden bij Leelavadee.nl

Heb je jouw keuze kunnen maken en wil je nog combineren? Check dan vooral ook onze andere Lapis lazuli sieraden. Wij hebben naast oorbellen met lapis namelijk ook een ruim assortiment ringen, armbanden en enkelbandjes. Of wat denk je van een bijpassende edelsteen hanger met lapis lazuli?