Bestsellers
Zilveren Carneool hangerCarneool hanger

Een carneool hanger draag je niet alleen omdat deze een prachtige warme kleur heeft. De carneool edelsteen staat ook bekend de werking die vooral zorgt voor moed en kracht. Het dragen van een carneool hanger zou helpen om je zelfvertrouwen te vergroten en versterkt je gevoel van eigen waarde. Super fijn dus om niet alleen een mooi sieraad met edelsteen te dragen maar hier ook nog kracht aan te ontlenen. Ja, de carneool steen is meer dan alleen mooi.

Carneool hanger

Wat maakt een carneool hanger speciaal?

Allereerst is de kleur van de steen speciaal. Het kwartsmineraal carneool is een warme dieprode tot oranje edelsteen en een variatie van chalcedoon. De kleur van kan variëren van lichtoranje tot donkerrood. Meer of minder ijzeroxide in deze edelsteen zorgt voor de bijzondere en speciale kleur. Een carneool hanger wordt ook wel een cornelian of carnelian hanger genoemd. In Nederland spreekt men vaak van Kornalijn in plaats van carneool. Naast de bijzondere kleur wordt de steen al eeuwenlang geroemd om zijn spirituele werking en kracht. Er worden zelfs geneeskrachtige kenmerken aan carneool toegewezen, enkele zijn:

  • Geeft energie & vitaliteit: De careneool edelsteen zou vermoeidheid verminderen en vitaliteit bevorderen. Het kan je op wat mindere dagen net een opkikker geven.
  • Zelfvertrouwen: De edelsteen stimuleert je zelfvertrouwen en zorgt voor assertiviteit.
  • Betere emotionele balans: carneool helpt bij het in balans brengen van emoties en vermindert stress

Stijlvol & veelzijdig sieraad

Naast de geneeskrachtige eigenschappen en spirituele betekenis, zijn carneool hangers ook geliefd vanwege hun stijl en veelzijdigheid. Ze kunnen zowel casual als bij speciale gelegenheden gedragen worden, en ze passen goed bij verschillende outfits en stijlen. Carnelian pendants zijn bij Leelavadee Jewelry verkrijgbaar in verschillende vormen en maten, waardoor je er altijd een kunt vinden die bij jouw persoonlijke voorkeur past. De levendige & bijzondere kleuren van een carneool hanger voegen een warme gloed toe aan je verschijning en zorgen zeker voor aandacht.

Combineren met carneool sieraden van Leelavadee

Goed om te weten is dat je jouw carneool hanger bij ons prima kunt combineren met andere van onze carneool sieraden. Bij Leelavadee Jewelry vind je gegarandeerd ook een bijpassende carneool ring of carneool oorbellen. Dit maakt Leelavadee.nl de one-stop edelsteen sieraden webshop! Wij leveren trouwens al onze hangers zonder ketting. Zo kun je zelf een mooie zilveren ketting naar eigen smaak uitkiezen in onze categorie "zilveren ketting zonder hanger". Dit omdat smaken verschillen en daarnaast de zilveren kettingen verkrijgbaar zijn in diverse lengtes, net wat jij wil. 

Carneool hanger kopen bij Leelavadee Jewelry

Als je gelooft in de spirituele betekenis van cornelian en als deze betekenis aansluit bij je eigen spirituele overtuigingen. Dan kan een carnelian hanger een waardevolle aanvulling zijn op je sieradencollectie. Dus, als je de unieke aantrekkingskracht van carneool wilt ervaren, overweeg dan om een hanger aan je collectie toe te voegen. Je zult genieten van de prachtige kleuren en de positieve energie die deze edelsteen met zich meebrengt. Bij Leelavadee zorgen we dat je hanger snel & degelijk verpakt wordt verzonden. Heb je nog geen zilveren ketting in huis? Vergeet deze dan niet bij te kopen, je wilt immers zodra je het hebt ontvangen direct kunnen shinen met je nieuwe Leelavadee sieraad!