Meld je aan voor onze nieuwsbrief en profiteer van 10% korting!
Word lid van onze nieuwsbrief

Zilveren oorringen

door Louisa
1 Januari 2023

Oorringen trend 

Het nieuwe jaar is net begonnen en dan zijn we altijd nieuwsgierig wat de komende mode- en sieraden trends gaan zijn. Voor 2023 zijn de oorringen super hip en enorm populair. Of het nu gaat om goud, zilver of goldplated, het kan allemaal, maar de zilveren oorbellen winnen enorm aan populariteit. En dat is niet zo vreemd. Goud is erg duur en vergulde sieraden worden al snel minder mooi na een paar keer dragen. Zilver is een fantastisch edelmetaal wat lang meegaat en ook nog eens heel lang mooi blijft. Met een zilver poetsdoekje poets jij je sieraden snel en makkelijk weer glanzend schoon.
Ook in 2023 is de trend veel, héél veel oorbellen. Met oorringen kun je super goed combineren. Je kunt een paar grote oorringen in je eerste gaatje dragen en een paar kleinere hoopjes in je tweede of zelfs derde gaatje. Maar ook je oren vol kleine hugging oorringetjes is super hip. Of een paar oorringen zilver in je eerste gaatje en knopjes in je andere gaatjes. Of gewoon 1 paar mooie oorringen!

zilveren oorringen

Grote en kleine oorringen

De grote oorringen zijn al een tijdje hip en ze zijn behoorlijk tijdloos. Er zijn wat varianten op de grote oorringen zoals de iets bredere oorringen en de oorringen met een net iets andere vorm, ovaal of enigszins vierkant of rechthoekig. Ook de hartvorm is super hip en dit was afgelopen december al een regelrechte hit. De trend van oorringen zet zich in het voorjaar van 2023 sterk door. En daar spelen wij uiteraard op in, want wij willen aan iedereen een paar mooie oorbellen kunnen leveren. Of je nu van klein en subtiel of van groot en opvallend houdt, van strak en minimalistisch of van Bali bewerkt. Ook voor jou hebben we vast en zeker een paar oorringen die helemaal bij jou passen.
De kleine hoop oorringetjes zijn erg gewild en hier kun je uitstekend mee combineren in de verschillende gaatjes. De Bali hoops blijven onverstoorbaar populair, deze oorringen zijn handgemaakt en fraai bewerkt. Ook de Bali hoops zijn er in verschillende maten, van super klein tot lekker groot en opvallend. Ben jij iemand die van de hippie Boho style houdt? Dan zijn de Bohemian oorbellen wellicht iets voor jou! We hebben enkele supermooie oorringen in Boho style voor jou geselecteerd. 

Boho oorbellen

Oorringen met bedels

De oorbedels zijn een makkelijke manier om je bestaande oorringen op te leuken. Er zijn in de Leelavadee webshop verschillende leuke varianten, zoals een oorring met een klavertje vier, een glinsterend balletje of een lieflijk hartje.
Wij leveren ook kleine hoop oorringetjes met een edelsteen bedeltje eraan. Er zijn verschillende soorten natuursteen bedeltjes zoals maansteen, amethist, zwarte spinel, labradoriet, carneool of rozenkwarts.
Als je zelf een paar grotere oorringen hebt kun je deze oorbedels meestal ook aan andere oorringen hangen, je kunt ze namelijk zo van de kleine hoop oorringen afschuiven. Dit voorjaar komen er leuke varianten in onze webshop met oorring bedels. Houdt de Leelavadee sieraden webshop goed in de gaten om deze laatste trend niet te missen.

oorringen met bedeltje

Help ik krijg mijn oorringetjes niet in...!

Als je kleine oorringetjes aanschaft zul je tegen één probleem aanlopen: het in je oorlel krijgen van de kleine oorringetjes is nog niet zo eenvoudig! Hoe kleiner de oorbellen, hoe lastiger het is om ze in te krijgen. Meestal moet je bij dit soort kleine ringetjes het smalle deel wat door je oorlelletjes gaat in een hol deel zien te 'prutsen' om de ringetjes te kunnen sluiten. En dat is een klusje! Het is ook nog eens onhandig omdat je niets ziet want het zit aan de achterkant van je oor. Daarom raden wij altijd aan om de oorringetjes vanaf de achterkant door je oorlel te prikken omdat de sluiting dan aan de voorkant komt. Zo kun je iets makkelijker meekijken in een spiegel. 
Dit probleem heb je minder bij grotere oorringen omdat je er dan gemakkelijker met je vingers bij kunt. Je hebt gewoonweg meer ruimte om de oorring te kunnen sluiten.
Wil je dit probleem helemaal omzeilen dan kun je kiezen voor een paar oorringen met een zogenaamde Franse sluiting. Hierbij druk je de steker die door je oorlel gaat tussen twee kleine pinnetjes aan de achterkant en zo sluit je de oorring op deze manier.

Naast de oorringen die helemaal sluiten hebben we een assortiment oorstekers. Deze oorbellen hebben soms wel de ronde vorm van een oorring maar steek je als oorknopje door je oor. Dat is nog eens super handig!

oorringen met franse sluiting

Zilveren oorringen kopen

Wil je een paar zilveren oorringen voor dames kopen dan kun je bij Leelavadee in 2023 te kust en te keur. Leelavadee Jewelry heeft een ruim aanbod zilveren oorringen tegen aantrekkelijke prijzen. Alle oorringen zijn gemaakt van 925 zilver. Hierdoor ben je verzekerd van een setje oorbellen wat lang mooi blijft.
Je shopt de leukste oorringen heel gemakkelijk in onze sieraden webshop. Je kunt alle oorringen namelijk overzichtelijk bij elkaar terugvinden. Het assortiment is speciaal voor jou uitgezocht. Laat je inspireren!
Heb je eenmaal het paar uitgekozen die je het mooist vindt, dan doen wij de rest voor jou. Direct nadat jouw bestelling bij ons is binnen gekomen gaan we voor je aan het werk. We pakken de oorbellen in met een verzegeling, want de oorbellen zijn een hygiëne product. Je kunt de oorbellen door de doorzichtige verpakking heel goed zien en naast je oor houden om te kijken of de oorbellen naar wens zijn. Op deze manier ben jij verzekerd van een paar schone en bacterie vrije oorbellen. En dat is wel zo fijn, toch?!

Bali hoop oorbellen

Vandaag besteld morgen in huis?

Heb je de sieraden voor 16:00 uur besteld dan worden ze nog dezelfde (werk)dag aan PostNL meegeven. In 99% van de gevallen worden de oorringen de volgende dag al bij jou thuis bezorgd. Je krijgt van ons een track & trace nummer zodat je het pakketje kunt volgen. Meestal worden kleine sieraden als brievenbuspost verzonden. Het pakketje past door de brievenbus dus je hoeft er niet voor thuis te blijven. Is de waarde van het pakketje hoog dan zullen we het natuurlijk verzekerd verzenden want jij én wij willen natuurlijk niet dat het pakketje met waarde kwijtraakt!
Bij briefpost wordt het pakketje op het sorteercentrum gescand, de gewone postbode heeft geen handscanner. De track & trace loopt dus niet helemaal gelijk aan wat jij ziet in de PostNL app. Soms zie je in de PostNL app dat er een melding wordt weergegeven met 'je pakketje is bezorgd in de brievenbus'. Dit klopt dan niet helemaal want de scan is op het sorteercentrum gedaan en niet door de postbode bij jou thuis. Het goede nieuws is dat het pakketje dan wel onderweg is en hoogstwaarschijnlijk snel bezorgd zal worden. 
Wij van Leelavadee Jewelry kunnen niet 100% garanderen dat je het pakketje de volgende dag in huis hebt, de bezorging wordt immers gedaan door PostNL, daar hebben wij (helaas) geen invloed op. We garanderen wel 100% dat je pakketje dezelfde dag door ons wordt ingepakt en verzonden (op werkdagen voor 16:00). 
Kom maar lekker shoppen bij ons in de sieraden webwinkel, je vindt er zeker iets wat bij je past.
Wij willen dat jij straalt!

Earspiration - welke oorbellen passen bij mij?
door Louisa
17 April 2024
Lees meer
Herfst sieraden
door Louisa
10 Oktober 2023
Lees meer
Grote ringen
door Louisa
25 Juli 2023
Lees meer