Meld je aan voor onze nieuwsbrief en profiteer van 10% korting!
Word lid van onze nieuwsbrief

Zilveren Enkelbandjes

door Louisa
20 Januari 2021

Dromen van zomervoetjes

In januari krijgen we allemaal weer zin in de zomer, we kunnen bijna niet wachten! En dit jaar extra, we willen er weer op uit, we willen weer op vakantie. We dromen dit jaar volop over zon, zee en strand. Kunnen we over de grens, gaan we vliegen? Dat is allemaal nog onzeker, maar wat wel zeker is, is dat het zonnetje straks ook weer vaker gaat schijnen in Nederland. En daar zijn we met z’n allen heel erg aan toe.

Om alvast in de sfeer te komen kunnen we natuurlijk al wegdromen bij de gedachte dat we straks weer in zomerkleding met sandaaltjes, slippers of blote voeten kunnen lopen.
En wat zijn nu betere sieraden voor in het zomer seizoen dan prachtige voetsieraden?
Al jaren zijn wij trendsetter op het gebied van Ibiza style enkelbandjes maar ook dit jaar hebben we weer nieuwe zilveren enkelbandjes aan ons assortiment toegevoegd. 
Enkelbandjes en teenringen zijn de ultieme musthaves tijdens de zwoele zomermaanden. Ook dit jaar blijven het populaire sieraden die gemakkelijk te combineren zijn.

Past elk enkelbandje?

In het voorjaar en de zomer laat je vaak je blote benen en voeten zien en daarom is het ook zo leuk om je enkels en voeten te versieren met een of meerdere enkelbandjes en teenringen. Het is hip om enkelbandjes met elkaar te combineren, zo kun je leuke kleuren combinaties maken of een zilveren enkelbandje samen met een zilveren teenring combineren. Je kunt een enkelbandje hoog en strak om je enkel dragen maar het kan ook heel zwoel en losjes laag om je enkel hangen.

Niet alle enkels zijn gelijk maar bij Leelavadee vind je voor iedere enkel wel een geschikt bandje. Sommige enkelbandjes hebben 2 sluitingen zodat het bandje vrijwel altijd zal passen. We raden altijd aan om even een centimeter om je enkel te wikkelen zodat je de omvang van je enkel weet en gemakkelijk een keus kunt maken. Wij hebben alle bandjes opgemeten en de maat van het bandje er altijd in centimeters bij gezet. Twijfel je toch over de maat, dan kun je uiteraard altijd even contact met ons opnemen, misschien kunnen wij je helpen om de juiste keus te maken.

Leelavadee heeft zowel kleine minimalistische bandjes als grotere en kleurige bandjes. Stoffen bandjes, bandjes met natuursteentjes en bedeltjes, gemaakt van echt zilver of in een zilver- of goudkleur met of zonder kraaltjes, er is zoveel keus dat je altijd wel een enkelbandje zult vinden die bij jouw zomerse look past.

Zilveren enkelbandjes van Leelavadee

Ook dit jaar zijn er weer diverse nieuwe enkelbandjes in zilver aan onze collectie enkelbandjes zilver toegevoegd. Wat vind je van een minimalistisch zilveren enkelbandje, of een enkelbandje zilver met kleine bedeltjes ? Zo is er bijvoorbeeld een zilveren enkelbandje met schelpjes, bloemetjes of hartjes. Een enkelbandje in het zilver is al verkrijgbaar vanaf €19,95.
De enkelbandjes zijn gemaakt van 925 sterling zilver en kun je dus prima altijd omhouden, ook tijdens het zwemmen. Het bandje kan hooguit wat zwart oxideren maar dat verhelp je gemakkelijk door je bandje met een zilver poetsdoekje weer mooi glanzend te poetsen.

We wensen je nu alvast een fantastische zomer met stralende voeten toe!

 

De mooiste ringen met edelstenen
door Louisa
24 Juni 2024
Lees meer
Leelavadee Gold plated sieraden
door Louisa
28 April 2024
Lees meer