Meld je aan voor onze nieuwsbrief en profiteer van 10% korting!
Word lid van onze nieuwsbrief

Oorbellen trends winter 2022

door Louisa
6 November 2022

Earspiration: de mooiste oorbellen voor de winter 2022

Met het einde van het jaar in zicht maken we ons weer op voor een gezellige tijd in huis. Het wordt vroeg donker, de kaarsjes gaan aan, we halen de gezelligheid naar binnen. De feestmaand met Sinterklaas en Kerst komt eraan en alhoewel we dit jaar allemaal te maken hebben met inflatie willen we ons voor de feetsdagen natuurlijk wel mooi uitdossen. We vragen ons af hoe we ons deze winter moeten kleden en welke sieraden  we daarbij gaan dragen. Omdat we deze winter niet zoveel te besteden hebben laten we je zien dat dat helemaal niet zo duur hoeft te zijn. In onze webshop kun je filteren op prijs. Zo kun je super makkelijk de oorbellen shoppen die bij jouw budget passen.
Wij laten je zien dat je met sieraden al snel een mooie feestelijke uitstraling kunt creëren zonder dat je een hele nieuwe outfit hoeft aan te schaffen. En dat is toch fijn in deze dure tijd.
Van ons krijg je alvast een paar tips voor jouw favoriete sieraad: de oorbellen!

oorbellen trend

Natuursteen oorbellen in winter kleuren

Natuursteen oorbellen hebben een chique uitstraling. Zeker als je kiest voor een paar oorbellen in warme winterkleuren zoals zwart, donkergroen, donkerblauw of donkerrood. Bij Leelavadee kun je edelsteen oorknopjes of oorhangers kopen met black onyx, smaragd, saffier, carneool en robijn. Deze winterkleuren zullen je prachtig staan tijdens de feestdagen. Haal dat jurkje van 3 jaar gelden maar uit de kast en schaf een paar edelsteen oorknopjes of oorhangers aan en voila...jij ziet er uit om door een (kerst) ringetje te halen. En het leuke is, na de kerst draag je ze ook gewoon bij je spijkerbroek of bij je outfit op je werk. 

lapis lazuli oorbellen 

Vergeet de maansteen echter niet, deze edelsteen is licht van kleur, bijna wit en soms met een prachtige lichtblauwe glans. Deze kleuren doen ons denken aan ijs en sneeuw. De maansteen oorbellen zijn dan ook bij uitstek geschikt om in de winter te dragen. Leelavadee heeft het grootste assortiment maansteen oorbellen online dus je kunt hier zeker dat ene paar vinden waar naar jij op zoek bent.

maansteen oorbellen

Kleine oorknopjes, grote oorringen en earcuffs

De trend deze winter is veel ... heel veel!
Meerdere gaatjes, earcuffs en piercings, en dat allemaal met elkaar gecombineerd. Hoe meer hoe beter.
Heb je echter maar 1 gaatje dan zul je moeten kiezen want dan kun je maar 1 paar oorbellen kwijt in je oor. Je kunt kiezen voor een paar kleine en subtiele zilveren oorknopjes, een edelsteen of zirkonia oorknopje, of oorknopjes met een betekenis, zoals de peace of de tree of life oorknopjes. Wil je toch iets uitbundiger dan hebben we prachtige lange oorhangers, earthreaders en oorringen voor je. Met of zonder edelsteen, met of zonder zirkonia, maar allemaal gemaakt van echt 925 sterling zilver.
Natuurlijk kun je er wel een ear cuff zilver bij combineren want daar heb je geen extra gaatje voor nodig. Die wikkel je gewoon om je oorschelp heen. Super makkelijk en het resultaat is verbluffend.
Heb je meer gaatjes in je oor dan kun je je oorbellen voor je eerste en je tweede en eventueel derde gaatje op elkaar afstemmen. Combineren en setjes maken, hoe leuk is dat?!

grote oorringenearcuff zilver

Hartjes oorbellen, een cadeau vol liefde

December is de maand waarin we elkaar allemaal graag een cadeautje willen geven. We laten elkaar even extra weten hoeveel we van elkaar houden. En wat is er nu mooier dan een sieraad in de vorm van een hart, gegeven met liefde. Hartjes sieraden zijn het ultieme symbool van de liefde en bij Leelavadee hebben we verschillende hartjes oorbellen in het assortiment. Om zelf te dragen of om cadeau te geven. Heb je de super lieve hartjes oorknopjes zilver al gezien? 

oorknopjes hartjes

Bling Bling earcandy voor de feestdagen

In onze bling bling collectie vind je alle oorbellen die sprankelen en shinen. Gemaakt van 925 zilver en afgewerkt met zirkonia en crystal steentjes. Super voor de feestdagen want daar hoort toch echt wel een beetje bling bling bij. 
Nieuw zijn de geboortesteen oorknopjes, voor elke maand een ander glimmend steentje in je oor. Kies het steentje van de maand waarin je bent geboren. Je kunt echter ook kiezen voor de maand van je geliefde of kind. Of ben je in de decembermaand in gedachten veel bij iemand die je, misschien wel voorgoed, moet missen, dan kun je kiezen voor de geboortemaand van deze persoon. Zo ben je in gedachten toch dicht bij elkaar. 

geboortesteen oorknopjes

Naast de bling bling oorknopjes hebben we in onze webshop ook glinsterende oorringetjes, oorhangers en earcuffs. Helemaal leuk voor de komende feestdagen. En ook nog heel betaalbaar. Shine bright like a diamond! 

 bling bling earcandy

Naast de bling bling collectie met mooie sprankelende CZ steentjes kun je bij Leelavadee terecht voor een aantal oorbedels. Deze edelsteen bedeltjes kun je aan een oorring hangen. Zo kun je heel gemakkelijk een paar prachtige sieraden maken waarmee je makkelijk én goedkoop elke keer een andere look creëert. De mooie zilveren oorringen zijn verkrijgbaar in diverse maten, van 12 tot 40 mm. van lieflijk klein tot hip en trendy groot. Je kunt 2 oorbedels kiezen voor aan 2 oorringen, maar je kunt ook heel goed 1 oorbedel aan 1 oorring hangen, voor een klein beetje extravagance ;-)

oorbedels

Oorbellen kopen bij Leelavadee

Als je op zoek bent naar een paar oorbellen voor deze winter dan kun je bij Leelavadee heerlijk vanuit je luie stoel online sneupen. Surf maar lekker door de oorbellen collectie heen. Je zult er al snel achter komen dat Leelavadee een van de grootste collecties oorbellen online heeft staan. Of je nu op zoek bent naar een paar kleine oorknopjes, grote oorringen, edelsteen oorhangers, Boho bohemian oorbellen of Bali hoops, je vindt het bij ons allemaal. En hoe fijn is dat?! Je zult dus altijd wel iets vinden wat echt bij jou en je outfit past. Als je een vraag hebt over één van de sieraden dan kun je eenvoudig contact opnemen via het contactformulier bij het betreffende sieraad. Onze klantenservice staat elke werkdag voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Shop je december sieraden op tijd dan is alles nog ruim op voorraad. En cadeautjes, die pakken we natuurlijk feestelijk in met Sinterklaas of kerst inpakpapier.
Veel plezier met shoppen.
Jij gaat stralen tijdens het kerstdiner!

 

 

 

 

 

Het mooiste Moederdag cadeau
door Louisa
20 April 2024
Lees meer
Earspiration - welke oorbellen passen bij mij?
door Louisa
17 April 2024
Lees meer
Herfst sieraden
door Louisa
10 Oktober 2023
Lees meer