Meld je aan voor onze nieuwsbrief en profiteer van 10% korting!
Word lid van onze nieuwsbrief

Enkelbandjes trend 2023

door Louisa
4 Maart 2023

Zijn jouw voeten klaar voor de zomer?

Nog maar een paar weken en de zon zal zich weer vaker laten zien, de temperaturen zullen stijgen en de rokjes en korte broeken kunnen weer aan. We maken ons op voor een heerlijke lange warme zomer. De teenslippers en open schoenen kunnen straks weer aan, maar zijn je voeten er ook klaar voor? 
Na maanden lang in dikke sokken en winterschoenen zijn je voeten vaak wel toe aan een zomer opknap beurt. 
Je kunt natuurlijk even langs een pedicure of voetreflex therapeut gaan, laat je voeten daar eens lekker verwennen. Maar ook zelf kun je je voeten best goed zomer klaar maken. Met een lauw warm voetenbadje help je je voeten al aan een moment van ontspanning, als je wat zout toevoegt zorgt dit voor een anti-bacteriële werking. Je eelt en kloofjes worden door een voetenbadje wat zacht en met een scrub kun je je voeten eens lekker schoon scrubben. Na het badje droog je je voeten goed af.

Ook je nagels zijn iets zachter na een badje en gemakkelijker te knippen. Je teennagels knip je altijd recht af. Dit voorkomt dat je nagels gaan ingroeien. Met een voeten balm kun je je voeten insmeren. Er zijn heel veel verschillende crème's in allerlei verschillende geurtjes. Laat je voeten even lekker relaxen. Tot slot kun je je teennagels in een mooi kleurtje lakken. Nu zien je voeten er waarschijnlijk al behoorlijk 'klaar voor de zomer' uit. En als je 's avonds even lekker op de bank zit kun je je voeten zelf best eens masseren, met je vingers of met een voetmassage stokje.  

Enkelbandjes trend 2023

Elk voorjaar peinzen we over hoe we onze voeten weer het best tot hun recht kunnen laten komen met de zomerkleding aan. Want één ding is zeker, je voeten mogen beslist niet vergeten worden in het modebeeld.
Dus weg met die sokken en uit die dichte schoenen. Kom maar op met de open schoentjes, slippers, plat of met een hakje, zolang de voeten maar gezien worden.
Maar met alleen een paar mooie zomer schoenen is het nog niet af, je wilt je voeten helemaal af stylen met nieuwe voetsieraden.
Maar wat is de trend van 2023?
Deze zomer zijn het vooral de zilveren enkelbandjes voor de wat subtielere uitstraling en de leuke frisse vrolijke gekleurde enkelbandjes in pastelkleuren en met bedeltjes voor de hippe zomerdagen op het strand en vakantie. Natuurlijk blijft het turquoise enkelbandje favoriet door de super zomerse kleur. Deze kleur is de meest favoriete kleur voor de zomer, dus ook voor je enkelbandje. 
De enkelbandjes met een schildpad of olifant zijn niet alleen leuk op het strand maar ook super hip onder een leuke capri zomerbroek of spijkerbroek.
Ook zien we een mix van zilver met gekleurde stoffen bandjes, hoe leuk is dat?
Natuurlijk zijn je voeten niet helemaal af zonder een zilveren teenring. Super sexy!

teenringen en enkelbandjes

Zilveren enkelbandjes

Bij Leelavadee hebben we verschillende zilveren enkelbandjes in ons assortiment. Het voordeel van een zilveren bandje is dat je er gewoon mee kunt zwemmen. Als het zilverwerk na het dragen wat gaat verkleuren is dat heel normaal, dat is juist een teken dat het echt zilver is! Het kan donkerder of groener kleuren. Je kunt het enkelbandje zilver weer gemakkelijk glanzend schoon krijgen in een zilverbad of met een zilver poetsdoekje.

zilveren enkelbandje

Hippe enkelbandjes

Ben jij iemand die houdt van een festival dan zijn de hippe en vrolijk gekleurde hippy bandjes beslist iets voor jou! Wij hebben dit jaar weer een grote collectie met enkelbandjes in allerlei leuke frisse kleuren. Ook de enkelbandjes met belletjes zijn inmiddels een begrip. Hoe leuk is het zachte gerinkel als je loopt. 

enkelbandje met belletjes

De wax enkelbandjes hebben een leuke sluiting van een belletje die je door het oogje van waxdraad heen drukt. Daarna kun je het oogje wat dichtknijpen zodat je het enkelbandje niet snel zult verliezen. Alle enkelbandjes van waxdraad en kraaltjes zijn handgemaakt in Thailand. Elke winter kiezen wij zelf de leukste nieuwe bandjes voor de volgende zomer uit. Al jaren kun je bij Leelavadee Jewelry het grootste assortiment enkelbandjes online shoppen!

Schelpen enkelbandje combineren met stoffen enkelbandjes

De sieraden met cowrie schelpjes zijn al een paar jaar super populair. Zeker in de zomer want je krijgt er meteen een happy vakantie gevoel bij! Een enkelbandje met schelpjes is helemaal leuk als je op vakantie bent. Het staat super tropisch bij je vakantie outfit en bij je bikini. Je kunt je cowrie schelpen enkelbandje samen met stoffen enkelbandjes combineren, dat is natuurlijk helemaal hot! Met het warme zand tussen je tenen maak je de ultieme instagram foto!

enkelbandje schelpjes

De cowrie shell enkelbandjes kun je ook combineren met andere sieraden met cowrie schelpjes, zoals een choker, of een armbandje met schelpjes. En wat vind je van de prachtige zilveren ring met cowrie schelp. Helemaal handgemaakt en rechtstreeks vanuit Bali door ons ingekocht. 
Ook hebben we super mooie enkelbandjes met één of meer pareltjes. De zoetwater pareltjes zijn, net als de cowrie schelpjes, een natuurproduct. De vorm van elk parel enkelbandje kan net iets anders zijn en dat maakt het bandje wel heel speciaal.

Enkelbandjes kopen

Bij de Leelavadee Jewelry webshop kun je snel en gemakkelijk enkelbandjes kopen. Er zijn zoveel leuke bandjes dat je al snel bij elke outfit en voor elke gelegenheid een passend enkelbandje zult vinden. Als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief krijg je meteen 5% korting. En nee, we spammen je niet met te veel mail want daar houden we zelf ook niet van. We houden je slechts op de hoogte van aanbiedingen of nieuwe sieraden. 

Als je de leukste enkelbandjes hebt uitgekozen kun je zelf kiezen hoe je wilt betalen. Wil je het sieraad eerst zien voordat je betaalt, dan kun je kiezen voor achteraf betalen via Klarna. En we bezorgen waar jij wilt, thuis door de brievenbus of op een ophaalpunt als pakketje.
Wil je iemand verrassen met een enkelbandje cadeau? Dan kun je het leuk door ons laten inpakken. Met een fraai papiertje erom, een strikje en een labeltje geeft het superleuk weg. Dit cadeau zal zeker in de smaak vallen.

Ook enkelbandjes komen in maten. Hoe weet je of een enkelbandje zal passen? Op onze website staat de maat er in centimeters bij. Je kunt een touwtje afknippen en dat om je enkel wikkelen. Je meet het touwtje op en zo weet je ongeveer welke maat voor jou geschikt is.
Bovendien heeft een groot deel van onze enkelbandjes 2 sluitingen, dan past een bandje meestal snel.
Shop je enkelbandjes dit jaar vroeg, dan heb je er lekker lang plezier van en bovendien heb je de eerste én de beste keus.
Als je vandaag bij ons je zomer voetsieraden shopt (werkdagen voor 16:00 uur) dan zorgen wij dat je pakketje nog meteen meegaat met PostNL en ben jij al klaar om je voeten te laten stralen.
We hopen op een heerlijke lange en warme zomer met zomervoeten die gezien mogen worden!



 

 

 

 

De mooiste ringen met edelstenen
door Louisa
24 Juni 2024
Lees meer
Leelavadee Gold plated sieraden
door Louisa
28 April 2024
Lees meer