Meld je aan voor onze nieuwsbrief en profiteer van 10% korting!
Word lid van onze nieuwsbrief

Edelsteen oorbedels

door Louisa
12 Mei 2021

OORRINGEN TREND 

Heb je al een paar minimalistische oorringen? Dit jaar zijn ze hotter than hot! De reden?! De supergave edelsteen oorring bedels! Combineer de oorringetjes met een fraai gekleurde edelsteen bedel en je bent helmaal trendy. De oorring met edelsteen bedel is dé trend van 2021. Je kunt bij Leelavadee kiezen uit verschillende oorringen, van subtiel klein tot opvallend groot.

Oorringen met edelsteen bedels

Je kunt deze oorringen op zich dragen maar hoe hip is het om er een oorring bedel aan te hangen. Je kunt door een edelsteen bedeltje soms net dat stukje extra sparkel geven aan de oorringen zodat het helemaal bij je dag, gelegenheid of outfit past.

Zo hebben we een collectie oorringen waar al een bedeltje aanhangt. Deze kun je combineren met een bijpassend paar oorknopjes. Maar ze passen ook bij de prachtige edelsteen armbanden en de zilveren kettingen met een lief edelsteen hangertje.

 

COMBINEER OORBELLEN MET MEER GAATJES IN JE OOR

Mix and match! Dat is zo leuk aan deze oorring bedels, je kunt op deze manier helemaal je eigen persoonlijke tint geven aan je sieraden. Er zijn zoveel verschillende bedeltjes dat je misschien niet weet wat je moet kiezen of waar te beginnen. Dat geeft niks, want eigenlijk is het hartstikke simpel. Je kunt het eigenlijk nooit fout doen, want alles is mogelijk met deze oorringen. We geven je hier slechts wat tips, maar de keuze is aan jou, als jij je er goed bij voelt is het ook goed!

Met meerdere gaatjes in je oor ben jij helemaal hip en is de earcandy party compleet! Zo kun je fantastische combinaties maken van grote en kleine oorringen en verschillende edelsteen oorbedels. Combineer met vorm, kleur of steen, want combineren is dé trend

Naast je oorringen kun je, als je meerdere gaatjes in je oor hebt, ook kiezen voor een paar earthreaders of oorknopjes naast je oorringen. En heb je maar 1 gaatje maar wil je toch net dat beetje extra voor je oor? Kies dan één van de leuke earcuffs die Leelavadee in het assortiment heeft. Als je met de laatste trend wilt meegaan is de ear cuff zilver perfect te combineren met alle andere zilveren oorbellen. Een zilveren earcuff kan stoer maar ook heel elegant staan. Zo hebben we mooie zilveren earcuffs met zirkonia glinsterende steentjes maar ook een brede stoere earcuff is hip en hot. Je merkt het al, er is dus voor elk wat wils.

oorbellen combineren

 

EDELSTEEN SIERADEN ZIJN DE TREND

Ook hebben we, naast de oorring bedels, een collectie edelsteen sieraden waar de oorringen met bedels hartstikke leuk bij combineren. Edelstenen zijn niet alleen mooi om te zien maar ze hebben vaak ook een bijzondere betekenis en werking.  Op onze pagina natuursteen kun je van alles lezen over de verschillende soorten edelsteen. Een edelsteen is een natuurproduct en elke steen is uniek. De kleine kleurverschillen en oneffenheden geven de steen juist daardoor vaak zijn charme. Elke steen is een unieke steen, en elke sieraad is hiermee een uniek sieraad.

Edelstenen zijn er in zoveel soorten, kleuren en maten. Wij worden er altijd helemaal vrolijk van. Wat denk je bijvoorbeeld van onze uniek schijnende Maansteen sieraden of Amethist sieraden?! Wij hebben een collectie sieraden die elke vrouw kan laten stralen. Of je nu subtiel of uitbundig en opvallend wilt, ons assortiment edelsteen sieraden is gigantisch. We zijn een snelgroeiende webshop en op het gebied van de edelsteen sieraden volgen we de laatste trends op de voet. Zo kun je bij Leelavadee altijd de meest hippe sieraden vinden, en nog aantrekkelijk geprijsd ook. 
Naast ons fraaie assortiment staan wij uiteraard ook in voor een uitstekende service. Bij ons houdt het niet op als de bestelling is geplaatst. We zorgen voor een snelle afhandeling en verzenden nog dezelfde dag. Maar ook als je je sieraad eenmaal hebt ontvangen kun je nog bij ons aankloppen, bijvoorbeeld als het niet helemaal naar wens is of als je wilt ruilen of retourneren. De klant is bij ons echt koning(in). Wij zijn trots op ons mooie cijfer, een 9.6 op de beoordelingssite van Kiyoh. Hier kun je alle reacties lezen van klanten die bij ons hebben gekocht. 

edelsteen sieraden

CADEAUTIP

Zoek je een origineel cadeau wat voldoet aan de laatste trend en van een uitstekende kwaliteit is? Dan ben je bij Leelavadee Jewelry zeker aan het juiste adres. Er is zoveel keus dat er voor iedereen wel een passend cadeau te vinden is. En sieraden zijn toch wel hét ultieme cadeau! Er is niks leuker dan een sieraad cadeau geven. Waarom? Omdat vrijwel iedereen helemaal weg is van sieraden. Wij verpakken de sieraden ook nog eens in een leuk doosje of zakje zodat het meteen heel leuk weggeeft. Wil je je cadeautje ook nog in een leuk papiertje laten verpakken, dan kun je gebruik maken van onze inpak service. Je kunt dit altijd even bij ons aangeven tijdens het bestellen, en wij gaan voor je aan de slag om er een mooi cadeautje van te maken. Heb je je bestelling voor 16:00 geplaatst, dan wordt het nog dezelfde dag verzonden. En hoe leuk is het om iemand met een cadeautje te verrassen, wij kunnen ook direct op een ander adres afleveren. Dan is de verrassing helemaal compleet.

Valt het cadeautje toch niet helemaal in de smaak, dan is ook dat geen probleem. Je kunt bij ons alles ruilen of retourneren. In onze webshop vind je direct zichtbaar alle informatie over ruilen en retourneren.

Heb je hier nog vragen over dan kun je altijd even contact opnemen met onze klantenservice.

De mooiste ringen met edelstenen
door Louisa
24 Juni 2024
Lees meer
Leelavadee Gold plated sieraden
door Louisa
28 April 2024
Lees meer