Bedel armbandje TREE OF LIFE - 925 zilver
Zilveren klemarmband braided
Zilveren bangle armband twirl
Zilveren bangle armband vlecht
Zilveren bangle armband
Zilveren bangle armband vlecht
Edelsteen armband Blauwe Chalcedoon
Zilveren edelsteen armband Labradoriet Lymalia
Zilveren edelsteen armband Labradoriet Layaccia
Zilveren edelsteen armband Malachiet Mayani
Zilveren edelsteen armband Malachiet Mehdi
Zilveren Bali bangle armband Blue Topaz
Zilveren edelsteen armband Amethist
Zilveren edelsteen armband Rozenkwarts Kiri Tawan
Zilveren Bali bangle armband Blue Topaz
Zilveren Bali bangle armband Amethist
Zilveren Bali bangle Dolphin
Edelsteen armband Zwarte Spinel
Edelsteen armband Citrien
Edelsteen armband Rozenkwarts
Edelsteen armband Amethist
Armbandje Rozenkwarts
Armbandje Maansteen
Armbandje Tiger-eye edelsteenGa voor een unieke zilveren armband dames 

Ben je op zoek naar een zilveren armband voor dames? Dan ben je bij Leelavadee Jewelry aan het juiste adres. Wij hebben een zilveren armband voor iedereen in het assortiment opgenomen, zodat je hem helemaal aan jouw wensen en stijl aan kunt passen. Denk hierbij aan de brede zilveren armband voor dames, maar ook aan een stoere zilveren armband voor dames. Door zo goed mogelijk naar ons assortiment te kijken, heb je altijd een aankoop waar je veel plezier aan gaat beleven. De bestelling is zo geplaatst en ook nog super snel door ons geleverd.

Veel verschillende armbanden in het assortiment 

Een zilveren armband dames is een musthave die niet mag ontbreken in jouw sieradencollectie. Bij Leelavadee kun je daarom altijd een armband vinden die hierbij aan gaat sluiten. De zilveren armband voor dames komt hierdoor in een groot aantal varianten. Denk hierbij aan: 

  •     Stoere zilveren armbanden 
  •     Brede zilveren armbanden 
  •     Subtiele zilveren armbanden 
  •     Dunne zilveren armbanden 

Het ruime assortiment maakt het ook mogelijk om de armband met andere sieraden uit het assortiment te combineren. Zo heb je een unieke set in handen, waar je altijd de show mee gaat stelen. 

Zilveren armband dames

In combinatie met hangers mogelijk 

De zilveren armband voor dames kan daarbij ook in combinatie met een hanger aangeschaft worden. Zo kun je bijvoorbeeld een zilveren armband voor dames subtiel houden. Voornamelijk voor dunnere polsen zal dit een goede uitkomst bieden. De brede zilveren armband voor dames kan weer een geheel andere meer Bohemian uitstraling gaan geven en de dunne zilveren armbandjes passen eigenlijk overal goed bij. Je kunt jouw collectie te allen tijde uitbreiden bij Leelavadee Jewelry. Bekijk daarbij bijvoorbeeld ook de edelstenen armbanden, die allemaal met een eigen betekenis komen. Deze kunnen daarom ook als een leuk cadeau dienen voor speciale gelegenheden. 

Handgemaakte sieraden voor iedereen 

De zilveren armband voor dames wordt altijd met de hand gemaakt. Er wordt veel liefde in gestoken en geen enkel exemplaar is daarom hetzelfde. Fairtrade wordt ook altijd aangehouden. Bij Leelavadee Jewelry willen we er namelijk voor zorgen dat iedereen krijgt waar hij of zij recht op heeft. De grote unieke collectie zal daarbij veel verschillende opties geven om te mixen en matchen en je kunt jouw bestelling snel in huis verwachten. We hebben namelijk een groot aantal verzend- en betaalmogelijkheden voor jou beschikbaar gesteld. Door hier een keuze uit te maken zorg je ervoor dat het nog meer naar wens wordt. 

Ontdek ons ruime assortiment

Bij Leelavadee Jewelry geniet je altijd van aantrekkelijke prijzen en een uitstekende aftersale. Ook is er altijd een 100 procent happy garantie. Indien iets niet helemaal naar wens is kun je de producten altijd ruilen. Klanttevredenheid staat bij ons namelijk hoog in het vaandel. Wij zorgen er zo altijd voor dat jij een zilveren armband voor dames in handen krijgt waar je jarenlang plezier van gaat hebben. Bekijk daarom snel ons ruime assortiment en plaats jouw bestelling. Wij zorgen voor de snelle levering.