Meld je aan voor onze nieuwsbrief en profiteer van 10% korting!
Word lid van onze nieuwsbrief

Zomer voeten

door Louisa
22 April 2022

De sieradentrend voor de zomer van 2022

Heerlijk! Eindelijk is het mooi weer, het zonnetje schijnt, de temperaturen lopen op, de bloemetjes bloeien in prachtige kleuren en de bomen worden groen. De dikke winterjas, de sjaal en de handschoenen kunnen voor een paar maanden de kast in. De rokjes, topjes, blousjes, jurkjes en shorts kunnen weer aan. En natuurlijk pas je je sieraden ook aan aan je zomerse kleding. In deze blog vertellen wij je wat de voetsieraden trend van 2022 is en hoe jij je voeten kunt laten stralen met de meest hippe items die je bij Leelavadee kunt krijgen. 

Enkelbandjes trend 2022

De enkelbandjes zijn in het voorjaar van 2022 niet meer weg te denken, ze zijn dit jaar nog hipper dan ooit tevoren. En de trend is duidelijk: veel pastel en veel schelpjes. Waar we de schelpjes enkelbandjes al enkele jaren in ons assortiment hebben, merken we dat ze dit voorjaar wederom super trendy zijn. En dat snappen we wel. Want wat is er nu leuker dan met schelpjes om je enkel op het strand te lopen? De schelpjes zorgen direct voor het ultieme zomergevoel. De enkelbandjes met cowrie schelpjes zijn super trendy om te dragen onder al je zomer kleding. Het maakt bij deze schelpen enkelbandjes niet uit of je ze draagt onder een rokje, broekje of bij je bikini, het kan allemaal. Door de naturel kleur past het altijd bij elke outfit. 
Bij de schelpen bandjes zijn er ook nog in vele variaties. Zo zijn er bandjes met maar 1 lief schelpje, of met een hele reeks, met goudkleurige schelpjes of zilverkleurige schelpjes. 



Natuurlijk zijn er meer trendy enkelbandjes dit jaar. We zien heel veel pastelkleurige enkelbandjes. Kies bijvoorbeeld een enkelbandje zoetwaterparels pastel  of het prachtige enkelbandje pastel schildpad
of een lotus bedeltje. En wil je de schelpjes en de pastel trends combineren, kies dan maar voor een enkelbandje schelpjes pastel. Het beste van beide!
Al onze enkelbandjes met kraaltjes en waxdraad zijn handgemaakt, met liefde! Sommige bandjes hebben een schuifsluiting maar de meeste wax bandjes hebben een belletje als sluiting. Dit zorgt voor een subtiel maar prettig zacht rinkelend geluid tijdens het lopen. Waxdraad is kneedbaar. Het belletje aan de ene kant duw je door het waxdraad oogje aan de andere kant en voila, het zit als gegoten. Knijp het waxdraad sluitinkje nog een klein beetje dicht zodat je je bandje niet zult verliezen en je bent klaar om te gaan stralen met je prachtige blote enkels.

enkelbandje pastel

Wil je graag een iets subtieler voetsieraad? De enkelbandjes zilver zijn nog altijd erg populair. Een zilveren enkelbandje straalt iets chiques uit. Een zilveren enkelbandje staat klassiek mooi, waar je het ook onder draagt en voor elke gelegenheid. Ook in het zilveren assortiment is er volop keus. Er zijn zilveren enkelbandjes met kleine bolletjes, met bloemetjes, veertjes, met een hartje of met bijvoorbeeld een schattig olifantje. Maar ook een subtiel en minimalistisch strak zilveren enkelbandje is een optie. 

zilveren enkelbandje hartje

Teenringen

Je voeten zijn natuurlijk met een enkelbandje al helemaal summerproof, maar met een zilveren teenring style je je voeten pas echte helemaal af! Met een teenring uit het assortiment van Leelavadee ben je pas echt klaar voor de zomer. Je voeten vallen op met een mooie teenring. Een teenring laat je voeten pas echt stralen, en niet alleen je voeten, want ook jij zult gaan stralen. 
Heb je nog nooit een teenring gedragen? Probeer het gewoon eens! Voor een schappelijk prijsje kun je al een echte zilveren teenring aanschaffen. Een teenring is zo'n mooi sieraad voor je voeten, je maakt je voeten echt tot een blikvanger. Voor de warme zomerse dagen die we dit jaar hopelijk gaan krijgen. En anders ga je misschien wel naar één van de Zuid-Europese vakantie bestemmingen om daar lekker te zonnen en te flaneren over de boulevard. Dan draag je natuurlijk een paar slippers of mooie open schoentjes, waar je dan letterlijk je tenen bloot geeft. En dan komen je voetsieraden uiteraard helemaal tot zijn recht. 

teenringen

De teenring is aan één kant open, zo buig je de zilveren teenring gemakkelijk om je teen heen. Let er wel op dat je de teenring voorzichtig buigt, dan gaat hij jarenlang mee. De teenring past altijd, om elke teen. Je kunt de ring om je tweede teen dragen maar ook om je middelste of je vierde teen. Of om elke teen een andere, dan ben je echt hip! Dit jaar kun je niet te veel teen ringen dragen, de trend is: hoe meer hoe beter! Er zijn strakke en eenvoudige minimalistische teenringen maar ook leuke bewerkte teenringen. Zo zijn er bijvoorbeeld teenringen met bloemetjes, een schildpadje, dolfijntjes, een vlinder, slang of een teenring die uit meerdere kleine ringen bestaat. Bij Leelavadee vind je precies de teenring die bij jou past.

Enkelbandje cadeau

Een enkelbandje is het perfecte cadeau in de zomer. Elke vrouw wil toch stralend de zomer door? Bij Leelavadee vind je een hele uitgebreide collectie enkelbandjes, de grootste online! Van subtiel zilver, tot hippe kleurige enkelbandjes, van stoffen ibiza bandjes tot hippie bohemian voetsieraden. Zo is er voor iedereen een passend enkelbandje te vinden. Onze enkelbandjes en teenringen worden sowieso in een leuk zakje of sieraden doosje geleverd, maar we kunnen het ook even extra leuk voor je inpakken in fraai cadeaupapier. Kies dan voor onze kado inpakservice. Dan kun jij het cadeautje meteen weggeven. Ook afleveren op een ander adres is een mogelijkheid. Dan komt het cadeautje direct bij diegene waar je het aan wilt schenken terecht. Super handig toch?! 
Je zomer cadeautjes shop je gemakkelijk en snel. Als je voor 16:00 uur je bestelling hebt geplaatst wordt het nog dezelfde dag door ons aan PostNL meegegeven. Meestal heb je je pakketje de volgende dag al in huis!

En nu op naar een lange warme zomer!

 

Earspiration - welke oorbellen passen bij mij?
door Louisa
17 April 2024
Lees meer
Herfst sieraden
door Louisa
10 Oktober 2023
Lees meer
Grote ringen
door Louisa
25 Juli 2023
Lees meer