Meld je aan voor onze nieuwsbrief en profiteer van 10% korting!
Word lid van onze nieuwsbrief

Zomer sieraden

door Louisa
28 Mei 2021

Positieve ontwikkelingen

Wat hebben we er lang op moeten wachten dit jaar. Zeker na deze lange en best lastige winter zijn we allemaal toe aan mooi weer. We zijn toe aan zon en warmte, aan gezelligheid met vrienden, samen barbequeën of op een terrasje een drankje drinken.
Vanaf nu ziet het er dan eindelijk echt naar uit dat het zomer gaat worden. De corona besmettingen dalen, er wordt volop gevaccineerd, de temperaturen gaan omhoog, de terrassen zijn open, we mogen weer meer mensen ontvangen, vakanties worden geboekt, allemaal positieve ontwikkelingen. Daar zijn we aan toe, we hebben het nodig en we worden er blij van.

 

Enkelbandjes en teenringen die bij jou passen

Zodra de temperaturen omhoog gaan en de zon gaat schijnen kunnen we eindelijk onze luchtige zomerkleding aan. En bij die kleding willen we uiteraard ook mooie bijpassende sieraden.
De meest zomerse items bij Leelavadee zijn natuurlijk de voetsieraden, de enkelbandjes en teenringen. Nergens vind je zo’n groot assortiment enkelbandjes online als bij Leelavadee. Van hippe en kleurige Ibiza style bandjes tot een enkelbandje zilver, van vrolijke en hippe stoffen bandjes tot enkelbandjes met een betekenis. Er is voor elke style en bij iedere outfit en voor iedereen wel een enkelbandje te vinden die goed bij je past. En natuurlijk laat je je voeten extra opvallen door het af te maken met een mooie zilveren teenring. De teenringen zijn allemaal gemaakt van 925 zilver en daar kun je dus prima mee zwemmen. Reinigen doe je snel en eenvoudig met een zilverpoetsdoekje. Zo zijn je teenringen weer snel glanzend en mooi. Maak van je voeten echte zomervoeten met de voetsieraden van Leelavadee.

enkelbandjes-schelpjes

Turquoise zomer sieraden

Maar ook je handen wil je natuurlijk in zomerse sferen brengen. De ultieme zomersieraden zijn natuurlijk de sieraden met een turquoise edelsteen. De prachtige oceaan blauwe kleur geeft ons direct een zomergevoel. De turquoise edelsteen wordt in een groot aantal van onze zilveren ringen verwerkt. Meestal cabochon geslepen omdat dan de kleur van de steen in het sieraad het best tot zijn recht komt. Naast de prachtige kleur, die kan variëren van blauw tot groen met meer of mindere bruine strepen en vlekjes, heeft de turquoise edelsteen ook een beschermende werking en helpt je om jezelf te accepteren. De turquoise edelsteen hoort bij de sterrenbeelden vissen, stier, boogschutter, waterman en tweelingen. Extra leuk als dat jouw sterrenbeeld is maar ook met een ander sterrenbeeld blijft de turquoise edelsteen een fantastisch mooie steen om te dragen, al is het alleen al om zijn bijzondere zomerse kleur. Naast de turquoise ringen kun je je zomer outfit helemaal af maken met een mooie edelsteen armband, een paar turquoise oorbellen of een edelsteen hanger met natuursteen aan één van onze mooie zilveren kettingen.

turquoise-zomer-sieraden


Schelpjes voor het ultieme zomer gevoel

De cowrie schelpjes zijn helmaal hot, zowel om je nek in een leuke choker, als om je pols en je enkel. We kunnen ze niet meer wegdenken in onze zomercollectie en zijn van mei tot en met juli echte bestsellers. En wil je het net even iets anders? Dan kun je bij ons schelpjes enkelbandjes en armbandjes vinden met goud- en zilverkleurige schelpjes. Hoe hip is dat?!
Wil je het net wat chiquer, dan hebben we mooie cowrie schelpen in een luxe en fraai uitziende zilveren hanger of een perfect handgemaakte zilveren ring. Deze prachtige sieraden worden handgemaakt op Bali.
En dan zijn er nog de shiva schelpjes, kleine schelpjes met een mooie tekening. Hiermee creëer je in een handomdraai dé zomerlook. Want een meer zomers accessoire dan sieraden met schelpjes bestaat er niet!

schelpen-sieraden

Sieraden inspiratie nodig?

Wij volgen de laatste sieraden trends op de voet. Al enkele maanden voordat het zomer is weten we wat de leukste en hipste trends van het komende zomerseizoen zullen zijn. En daar spelen we uiteraard op in. Heb je wat inspiratie nodig voor de komende zomer? Neem dan eens een kijke bij onze sieraden die we hebben geselecteerd in de Summer Collection. Hier hebben we de mooiste zomerse items voor je bij elkaar ondergebracht. Hier vind je ook de trendy hoop oorringen met een van de schitterende edelsteen oorring bedels. Deze zomer zijn deze oorbellen echt een musthave voor iedere vrouw.
Maar ook de meer klassieke sieraden blijven populair. Wij hebben daarom ook altijd een grote hoeveelheid oorbellen en ringen die je nergens anders zult vinden. Unieke sieraden die speciaal door ons zijn geselecteerd bij enkele kleine edelsmeden in Thailand, India en Bali. Daar weten we van dat er niet massaal wordt geproduceerd. Daarmee heb jij een uniek sieraad waar je niet iedereen mee zult zien lopen. 

Nu ben je helemaal up-to-date wat betreft de laatste zomer trends op sieraden gebied, sneup maar eens lekker rond in onze shop. We weten bijna wel zeker dat er ook voor jou een mooi sieraad tussen zit waar jij mee kunt stralen dit jaar.
We wensen je een prachtige warme zonnige en gezellige zomer toe!

 

Het mooiste Moederdag cadeau
door Louisa
20 April 2024
Lees meer
Earspiration - welke oorbellen passen bij mij?
door Louisa
17 April 2024
Lees meer
Herfst sieraden
door Louisa
10 Oktober 2023
Lees meer