Meld je aan voor onze nieuwsbrief en profiteer van 10% korting!
Word lid van onze nieuwsbrief

Wat is de enkelbandjes trend voor 2021?

door Louisa
8 Maart 2021

Het voorjaar is in aantocht

Gelukkig is het maart en we hebben al een paar mooie voorjaarsdagen achter de rug. Van die dagen dat je al stiekem denkt dat het voorjaar is. Voorzichtig beginnen we dan allemaal te  dromen van zonnige dagen, open terrassen, teen slippers en luchtige kleding. Hoewel we toch nog even geduld moeten hebben kan het natuurlijk helemaal geen kwaad om je alvast een beetje voor te bereiden op het aankomend voorjaar. En laten we eerlijk zijn; we snakken ernaar. De Corona winter zijn we allemaal zat en we willen maar wat graag back to normal.

Leelavadee enkelbandjes

Leelavadee Jewelry heeft al jaren een toonaangevend assortiment als het om enkelbandjes gaat. Bij ons vind je enkelbandjes van verschillende materialen in allerlei kleuren en stijlen. Al onze enkelbandjes zijn fair trade & handmade en daar zijn we trots op. Bij Leelavadee vind je meer dan 200 verschillende enkelbandjes.....daar zit dus altijd een enkelbandje voor jouw keuze tussen:-)

Enkelbandjes trend 2021

Maar wat is de enkelbandjes trend voor 2021? In 2021 zijn er verschillende trends en die gaan wij hieronder voor je opsommen;


Enkelbandjes met een betekenis

In 2021 zul je veel bandjes vinden die een betekenis hebben zoals de Lotusbloem die staat voor puurheid en zuiverheid. Misschien past dit goed bij jou en vind je het fijn om een bandje met een dergelijke betekenis te dragen. Een ander populair en trendy enkelbandje is die met het Tree of Life symbool. De levensboom staat voor het leven zelf, groei en ontwikkeling, vruchtbaarheid en onsterfelijkheid. Ook zul je veel enkelbandjes zien met bijvoorbeeld een schildpad of een Olifant. Hoewel je hier misschien niet direct een betekenis achter zoekt geldt bijvoorbeeld voor de Olifant dat deze onder andere staat voor kracht en betrouwbaarheid. En de schildpad dan weer voor een lang leven, goedheid, vrijgevigheid en balans.

Welke kleuren enkelbandjes zijn populair in 2021

We weten nu dus dat vooral enkelbandjes met een betekenis helemaal on-trend zijn in 2021, maar welke kleuren moeten we dan hebben? Normaliter willen we graag na de sombere herfst en winter weer wat kleur zien in het voorjaar en de zomer. Daarom zal het je ook niet verbazen dat ook dit jaar kleur weer helemaal in is. Wat we wel zien is dat met name de pasteltinten HOT zijn, kraaltjes in zachte kleuren zoals lichtroze, lichtblauw en lichtgroen doen het super goed. Combineer deze kleuren dan nog met een leuk bedeltje of schelpje dan zit je helemaal goed en ben je voorjaar en zomer ready.

Schelpjes en parels blijven HOT

Net zoals in 2020 blijven ook de enkelbandjes met schelpjes dit jaar super trendy. Wel zijn ze nog iets leuker geworden. In 2021 is er lekker veel keus uit verschillende designs. Zo zijn de enkelbandjes schelp verkrijgbaar met kraaltjes, kun je kiezen uit een bandje met één schelpje, maar ook uit enkelbandjes met veel schelpen gecombineerd met leuke & vrolijke gekleurde kraaltjes. Zo kom je helemaal in die lang verwachte zomerstemming. 

Zilver is here to stay

Ook dit jaar blijft het zilveren enkelbandje ongekend populair. Voordeel van zilver is dat je er zonder problemen mee in zee of zwembad kunt springen. Daarnaast zijn deze bandjes zowel vlot als stijlvol en niet alleen draagbaar naar het strand maar ook heel chique boven een pump op het terras. Ze zijn verkrijgbaar voor iedere gelegenheid en staan ook super cool onder je jeans. Zo zijn er zilveren enkelbandjes met schelpjes die je perfect op je beach-day kunt dragen maar ook kun je kiezen voor een wat fijnere versie voor een bijzondere of speciale dag. Vergeet vooral niet je enkelbandje zilver te matchen met één of meerdere van onze teenringen, dan zijn je enkels en voeten helemaal spring en summer proof.

Laat dat voorjaar en die zomer maar komen!

Gold plated sieraden
door Louisa
28 April 2024
Lees meer
Het mooiste Moederdag cadeau
door Louisa
20 April 2024
Lees meer