Meld je aan voor onze nieuwsbrief en profiteer van 10% korting!
Word lid van onze nieuwsbrief

Make it a December to Remember

door Louisa
4 December 2021

Make it a December to Remember

Het is december, een speciale maand. Een donkere maand, vaak guur en nat maar ook een maand met gezelligheid zoals Sinterklaas, banketstaaf, lichtjes en de Kerstdagen. De laatste maand van het jaar, een maand waarin we terug maar ook zeker vooruit kijken. We kunnen wel zeggen dat het wederom een vreemd jaar is geweest want Corona is nog volop aanwezig. Ook dit jaar heeft ons, als webshop, veel extra drukte gebracht. Want er is weer heel veel online geshopt. En daar zijn we jullie uiteraard heel dankbaar voor.
Voor ons betekent dat wel: hoe meer bestellingen, hoe meer inpakken. Meer retouren, meer vragen per mail én telefoon. En natuurlijk vaker de voorraad aanvullen en de shop nog gebruiksvriendelijker maken. Soms was het op het randje om alle pakketjes dezelfde dag de deur uit te krijgen. We hebben bijna elk weekend doorgewerkt om de pakketjes op maandag allemaal te kunnen verzenden. We zijn blij dat we zo nu en dan wat extra hulp hebben gekregen van Monique, zij was soms de reddende engel.
Gelukkig zien we op de Kiyoh review site dat vrijwel elke klant een tevreden klant is geweest. En dat vinden wij natuurlijk superfijn!

In december hebben we een leuke socials actie. Met de 'make it a december to remember' actie kun je een waarde check winnen van maar liefst €50,-. Wat je daar voor moet doen? Tag ons in je mooiste december Leelavadee sieraden foto op Facebook of Instagram @leelavadee_jewelry

               Insta storyInsta story

We kijken stiekem ook al een beetje naar het nieuwe jaar. Zo zijn we nu al bezig met de nieuwe collectie voetsieraden. De nieuwe  enkelbandjes  en teenringen komen in het voorjaar weer online zodat jullie voetjes in de zomer weer kunnen shinen!
En natuurlijk komen er ook in het nieuwe jaar weer leuke actiemomenten. Nieuw is onze 'vaste klanten korting' die nu automatisch in de shop staat. Zo krijgen onze vaste klanten binnenkort altijd 5% korting als ze 5 keer hebben besteld en zelfs 10% als er 10 keer een bestelling is geplaatst. Hoe leuk is het om zo je sieraden collectie stap voor stap bij elkaar te sparen.

Kerstcadeautjes shoppen

December is ook een maand waarin we graag bij elkaar willen zijn met familie of goede vrienden. We hebben graag díe mensen om ons heen waarvan we houden en natuurlijk willen we ze graag met een cadeautje laten weten dat ze veel voor ons betekenen. En wat is er nou mooier om een sieraad cadeau te doen? Vrijwel iedereen is gek op een mooi sieraad, of het nu een man of een vrouw is. Van jong tot oud, we houden er eigenlijk allemaal van. Het is het mode accessoire wat niet meer weg te denken is. Iedereen zal dus blij zijn om een sieraad cadeau te krijgen.
Maar gun jezelf ook iets moois. Met kerst wil je je natuurlijk feestelijk aankleden en dan maakt een mooie set edelsteen oorbellen in combinatie met een ring of zilveren hanger je outfit helemaal af. Een cadeautje voor jezelf. Zo zul jij ook stralen deze kerst!

Heb je niet zo veel tijd om te shoppen of om onze webshop helemaal door te pluizen? Dan kun je nu een online cadeaubon aanschaffen zodat je altijd, last minute, hét perfecte cadeautje kunt geven. Super makkelijk, hartstikke snel en altijd goed!

                Kerst cadeautje Leelavadee                    

Waar blijft mijn pakketje?

Voor ons is dit de drukste tijd van het jaar. Een eindsprint naar de jaarwisseling toe. We hebben nog maar net het Black Friday en Cyber Monday weekend achter de rug, en wat hebben jullie geshopt zeg! Met man en macht hebben wij alle pakketjes ingepakt en het is ook nu weer gelukt om alle pakketjes op tijd bij PostNL in te leveren. Nu meteen door naar de Sinterklaas cadeautjes en na dit weekend komt de kerstshopping er achteraan. Voor ons druk maar ook voor PostNL een razend drukke maand. Het kan daarom in de december maand wel eens zo zijn dat je pakketje niet zo snel wordt bezorgd als dat je gewend bent. Ook klopt de scan van de track en trace die je van ons hebt gekregen niet altijd, want het pakketje wordt op een sorteercentrum gescand en ook dat kan dus wel eens iets langer duren. 

                Waar is mijn pakketje?

Rest ons nog 1 ding: jullie een prachtige en liefdevolle decembermaand te wensen.
MAKE IT A DECEMBER TO REMEMBER!

                Leelavadee kerst

Leelavadee Gold plated sieraden
door Louisa
28 April 2024
Lees meer
Het mooiste Moederdag cadeau
door Louisa
20 April 2024
Lees meer