Meld je aan voor onze nieuwsbrief en profiteer van 10% korting!
Word lid van onze nieuwsbrief

Ringen trends

door Louisa
12 Oktober 2020

De Ring een musthave in sieradenland

De zilveren ring heeft zich ontwikkeld tot een musthave voor iedereen. Vrijwel elke vrouw en ook steeds meer mannen dragen ringen, de ring is niet meer weg te denken van onze hand. Gouden en zilveren ringen, grote of kleine ringen, minimalistische ringen, ringen met natuursteen, boho en spirituele ringen, er is tegenwoordig zoveel keus. Er is dus altijd een ring te vinden die bij jou past.
Je kunt ook verschillende ringen aanschaffen om ze op verschillende momenten te dragen. Op je werk, gewoon thuis, tijdens de boswandeling, op het strand, naar je sollicitatiegesprek, uit eten, op visite bij oma of op het flitsende feest in de club, er is voor elke gelegenheid een passende ring. Als je de sieraden in een afgesloten sieraden kistje bewaart blijven ze lang mooi en kun je ze regelmatig voor een gelegenheid tevoorschijn halen.
Wil je subtiel, opvallend, spiritueel, glinsterend, nostalgisch of stijlvol. We have it all…!!

Hoe meer hoe beter

Op dit moment zijn vooral de edelsteen ringen populair. Ook de grote boho ringen en de kleinere minimalistische ringen zijn populair. Maar wat is dan nu echt de trend? Combineren! Combineer er lustig op los, een hele hand vol is hot. Het liefst aan elke vinger en maak het af met een vingertop of duimring. Of je nu alleen edelsteen ringen met elkaar combineert of er ook bohemian of minimalistische ringen aan toevoegt, het maakt allemaal niet uit, wat dat betreft kan alles. Hoe meer hoe beter!
En dit geldt niet alleen voor de dames, ook de heren mogen de hele hand volhangen.


Maansteen sieraden voor mannen en vrouwen

We zien dat de maansteen de meest favoriete edelsteen is. En dat is niet zo vreemd. De maansteen is een prachtige steen met ook nog een bijzondere betekenis.
De maansteen is de edelsteen van hoop en staat voor liefde en vruchtbaarheid. Het is een typische vrouwensteen, maar dat betekent niet dat de maansteen uitsluitend door vrouwen gedragen kan worden. Ook mannen zijn weg van de maansteen. En dat komt met name door de aparte kleur die soms tot satijnachtig blauw kan schijnen. De mooie blauwe gloed wordt veroorzaakt door de natrium die de steen bevat, hoe meer natrium, hoe blauwer de steen schijnt.
Wij hebben een grote collectie ringen met maansteen, genoeg keus om grote en kleine maansteen sieraden met elkaar te combineren. Maar probeer ook eens om de maansteen ring met andere ringen met natuursteen te combineren, je kunt de meest mooie combinaties maken.
Een beetje durven en gewoon doen!


Cadeautip voor iedereen

Wat is er mooier dan een sieraad cadeau geven? Een ring is het ultieme cadeau waar je iemand elke dag blij mee kunt maken. De ringen worden door ons altijd in een mooi sieraden doosje ingepakt, dus het ziet er sowieso al prachtig uit als je het geeft. Wil je er nog een mooi cadeaupapiertje om? Laat het ons weten tijdens het plaatsen van je bestelling en wij doen dit met alle liefde als klein extraatje voor je. 
PS: Natuurlijk mag je ook altijd een cadeautje voor jezelf kopen!

Earspiration - welke oorbellen passen bij mij?
door Louisa
17 April 2024
Lees meer
Herfst sieraden
door Louisa
10 Oktober 2023
Lees meer
Grote ringen
door Louisa
25 Juli 2023
Lees meer