Meld je aan voor onze nieuwsbrief en profiteer van 10% korting!
Word lid van onze nieuwsbrief

Herfst sieraden

door Louisa
10 Oktober 2023

Follow my blog with Bloglovin

Dé fashion musthaves voor het nieuwe seizoen

Een nieuw seizoen is begonnen, de herfst! Dat betekent lagere temperaturen, andere kleding en daarbij natuurlijk andere sieraden om je herfst outfit helemaal af te stylen. 
Maar wat is nu de sieraden trend van de herfst van 2023? Uiteraard zijn de herfstkleuren altijd hot in de herfst. Maar dé musthave voor deze herfst is beslist een sieraad met zirkonia. Deze sprankelende trend is enorm in opkomst en dat zie je in alle soorten sieraden terug. De glinsterende steentjes staan perfect in je oor, om je hals of om je pols maar ook een ring met zirkonia is helemaal hip. Wat betreft de sieraden met edelsteen, deze blijven ook deze herfst super hot. Wel zijn de edelstenen dit najaar vaker facet geslepen. Deze slijpvorm zorgt voor een vleugje meer glamour en we snappen dat dit extra aandacht krijgt dit najaar. Het mag allemaal wat uitbundiger en sprankelender dan voorgaande jaren. Je kunt de kleur van de edelsteen sieraden natuurlijk aanpassen aan je kleding. De herfst is een seizoen dat wordt gekenmerkt door warme kleuren, van diepe rood tot warm oranje, bruin en gouden tinten. Dit seizoen biedt een overvloed aan inspiratie voor herfstsieraden die perfect passen bij de sfeer en kleuren van de herfst. Robijn sieraden, carneool sieraden, granaat, tiger-eye en saffier zijn echte herfst edelstenen. En natuurlijk is de black onyx een steen die je de hele winter bij elke outfit kunt dragen. De maansteen sieraden blijven echter ook dit najaar de meest populaire sieraden uit de Leelavadee natuursteen collectie. 
Een nieuwe trend dit najaar is dat je goud en zilver lekker met elkaar kunt combineren. Hoe leuk wil je het hebben?!

kerst sieraden

Sieraden trend najaar 2023

De ultieme sieraden trend voor het najaar 2023 is glitter en glans.
Naast de zirkonia sieraden zien we edelsteen sieraden ook deze herfst weer in het modebeeld terug.
Wat betreft de natuursteen sieraden is er een sterke trend aanwezig dit najaar. De edelsteen oorbellen zijn deze winter vooral facet geslepen. De oorbellen krijgen door deze slijpvorm een sjieke en feestelijke uitstraling. Facet geslepen edelsteen oorbelletjes vind je volop in onze shop. Zo weten wij bijna zeker dat ook jij een sieraad bij Leelavadee kunt vinden wat helemaal bij jou en je outfit past.

facet geslepen edelsteen sieraden

Goud & zilver mixen en matchen

Een andere trend in het najaar van 2023 is dat er goud en zilver door elkaar heen gedragen kan worden. Waar je voorheen goud óf zilver droeg kun je het nu samen dragen. Mix goud en zilver met elkaar en je zult versteld staan hoe verrassend mooi dit is. 
Vroeger kon je bij Leelavadee voornamelijk zilveren sieraden shoppen maar uiteraard volgen wij de laatste fashion trends en hebben we nu ook een mooie collectie gold plated sieraden voor de herfst in ons assortiment opgenomen. Omdat wij houden van kwaliteitssieraden zijn veel van de vergulde sieraden gemaakt met een 3 micron goudlaag. Dat betekent dat het sieraad van dusdanige kwaliteit is dat je ervan uit kunt gaan dat je er lang plezier van zult hebben, zolang je het met zorg draagt. Check snel onze nieuwe goldplated & vintage ringen, die wil je niet missen deze herfst!

goud en zilver

Earcuffs & oorringen

De oorringen zijn net als de afgelopen jaren onverminderd populair. De meeste van onze oorringen zijn tijdloos en te dragen bij elke outfit. Zowel de galajurk als de spijkerbroek kan met een fraaie oorring gestijld worden. Dit jaar zijn de gold plated oorringen nieuw in het assortiment. Kleine oorringetjes zijn enorm hip en populair. Een leuke trend is een rij kleine oorringetjes in meerdere gaatjes. Soms is het lastig om de hele kleine oorringetjes in je oor te krijgen. Onze tip is dan ook om ze achterstevoren door je oorlel heen te schuiven zodat je in de spiegel mee kunt kijken om het oorringetje te sluiten. Ook een klein tangetje kan de nodige hulp bieden bij het indoen van de super kleine oorringetjes. Omdat het niet voor iedereen is weggelegd om de kleine oorringetjes makkelijk in je oor te krijgen hebben we ook oorringen met een franse sluiting, deze sluiting gaat namelijk super makkelijk dicht.
Vaak wordt er een leuke oorring bedel aan een oorring gehangen om de basic oorring net even wat origineler en persoonlijker te maken.

oorringetjes goud

Naast de oorringen zijn de earcuffs al enkele jaren in opkomst en ook dit najaar zet deze trend door. Bij Leelavadee is de collectie ear cuffs onlangs helemaal up to date gemaakt met een collectie ear cuff goud, ear cuff zilver en earcuffs met zirkonia steentjes. De earcuff is echt superhandig want je buigt ze zo om de rand van je oor zonder dat je een gaatje nodig hebt. Je hebt dus niet een echte piercing nodig om je oor fantastisch mooi te versieren.
Wil je toch kiezen uit één van de echte piercings dan kun je uiteraard ook terecht in onze shop, je vindt er de volgende soorten:

Statement sieraden voor de herfst

Niks is zo leuk als een statement sieraad. Groot, groter, grootst, lekker opvallend en aanwezig. Ook daar kan de sieraden webshop van Leelavadee.nl je in voorzien. Er zijn onlangs weer enkele prachtige grote boho ringen aan de ringen collectie toegevoegd. Ook je oren kun je dit seizoen behangen met fraaie statement oorbellen, want ook die hebben we in ruime mate op voorraad. Zo kun je een statement maken met je sieraden als je dat wilt. Ook zijn grote sieraden fantastisch om een simpel jurkje af te stylen. Misschien heb je nog wel een jurkje in de kast hangen van het voorgaande jaar. Zo creeër jij met een eenvoudige outfit in een handomdraai een verrassend en vernieuwende outfit. Je bespaart de kosten voor nieuwe kleding maar ziet er door de sieraden verfrissend anders uit. Laat je statement sieraden het werk doen en jij zult dit najaar stralen als nooit tevoren. 

statement sieraden

Sieraden voor de feestdagen

Wil jij er met de feestdagen in december helemaal tiptop uitzien? Wacht dat niet te lang om je sieraden aan te schaffen. Zo heb je nog voldoende keus en zorg je er zelf voor dat je pakketje genoeg tijd heeft om bij jou door de bus te vallen. Je wilt toch geen stress ervaren zo vlak voor de feestdagen?! Profiteer daarom al in de maanden oktober en november van de meest spannende aanbiedingen bij Leelavadee Jewelry. 

Voor de feestdagen mag je met je fashion-accessoires best eens lekker uitpakken. Het mag groot, opvallend en glimmend zijn. Lekker bling bling dus! En laten we daar bij Leelavadee nou net het allermooiste van in huis hebben. Je vindt het in onze speciale Bling Bling collectie ! Shop eens lekker rond in deze categrie en maak je december outfit compleet met schitterende oorbellen, een ketting of een ring uit deze collectie. 

zirkonia sieraden

Ben je op zoek naar een cadeautje voor de decembermaand, dan is een geboortesteen ketting of een sterrenbeeld sieraad een prachtig en persoonlijk sieraad om cadeau te geven. Je shopt de nieuwe collectie sterrenbeeld sieraden vanaf november. Het wordt meteen in een leuk cadeaudoosje verpakt, zodat het supermooi weggeeft en jij er verder niets meer aan hoeft te doen, easy toch?!

 

Gold plated sieraden
door Louisa
28 April 2024
Lees meer
Het mooiste Moederdag cadeau
door Louisa
20 April 2024
Lees meer
Earspiration - welke oorbellen passen bij mij?
door Louisa
17 April 2024
Lees meer