Meld je aan voor onze nieuwsbrief en profiteer van 10% korting!
Word lid van onze nieuwsbrief

Grote ringen

door Louisa
25 Juli 2023

Grote ringen

Grote ringen zijn groot zoals de naam al zegt en daardoor niet alleen een opvallend sieraad maar met het dragen van grote ringen laat je tevens zien wie jij bent en waar je voor staat. Het laat zien dat jij vol zelfvertrouwen zit met je krachtige en opvallende stijl. Met grote ringen kun jij je onafhankelijke persoonlijkheid laten zien. 
Je kunt edelsteen ringen of een ring met een spirituele betekenis dragen, dat geeft nog meer emotie aan de ring. Dit zijn sieraden die een verhaal vertellen en op een bepaalde manier kracht geven. 
In de sieraden webshop vind je ringen met verschillende edelstenen zoals Maansteen, Labradoriet of Rozenkwarts.
De grote dames ring of ook wel statement ring genoemd kan een elegante toevoeging zijn op je zakelijke en beetje saaie kleding, een statement maken tijdens een speciale gelegenheid of net een beetje extra uitstraling geven aan je casual outfit. De grote ringen zijn apart, anders en onderscheidend. Met de krachtige en gedurfde uitstraling van een dames ring groot laat jij je persoonlijkheid zien, je laat je handen schitteren en je steelt de show met je unieke sieraden, waar je ook bent.

Edelsteen Statement ring

Bali style ringen

Onze collectie Bali style ringen voldoet helmaal aan de laatste trend. Groot, opvallend en voorzien van prachtige details. De ringen worden handgemaakt door ambachtslieden op Bali, dit gebeurt vaak al generaties lang. De Bali zilveren sieraden zijn adembenemend mooi, de traditionele motieven zorgen voor een exotische uitstraling. De afwerking is van hoge kwaliteit, hiermee weet je zeker dat je een grote opvallende ring hebt waar je lang plezier van zult hebben.

De zilveren Bali ring heeft een authentieke uitstraling en zal zeker opvallen bij iedereen die van grote ringen houdt. Je zult vele complimentjes ontvangen over je prachtige Bali style ringen. Laat je handen sprankelen met een unieke 925 zilveren Bali statement ring.

Bali ring

Boho ringen

Ook vind je in onze sieraden webshop een adembenemende collectie ringen in Boho stijl. De Boho sieraden zullen ieders hart veroveren door de etnische invloeden. De Bohemian ringen stralen creativiteit en vrijheid uit.  Veren en edelstenen maken vaak deel uit van de Bohemian look. Goed voor een dagje strand of een avondje uit, en zeker op Ibiza of andere trendy vakantie bestemmingen super hip.
De zilveren ringen zijn gemaakt van 925 zilver en trekken de aandacht meteen door de perfecte uitstraling. De grote ring draag je om een stukje van je persoonlijkheid te laten zien, je durft ze te dragen, het hoort bij jouw persoonlijke, creatieve en nonchalante stijl. Laat onze schitterende handgemaakte Boho ringen aan jouw hand stralen met een mystieke Bohemian spirit.
Elke ring is met de hand én met liefde gemaakt. De Boho ringen worden met zorg door ons uitgekozen. De collectie wordt elke paar maanden aangevuld, we volgen hierin uiteraard de laatste sieraden trend. Zo weet jij zeker dat bij Leelavadee altijd een Boho ring verkrijgbaar is die super up-to-date is.

Boho ringen van Leelavadee

Shop grote ringen bij Leelavadee Jewelry

Als je op zoek bent naar een mooie grote ring vind je deze in onze geweldige online ringen collectie. Wij hebben een keur aan grote opvallende en elegante statement ringen in onze webshop. Hou je van 'hoe groter hoe beter' dan ben je bij Leelavadee aan het juiste adres. Ben je ook nog van 'hoe meer hoe beter' shop er dan een kleine of minimalistische ring bij, zodat de aandacht naar die ene grote ring zal blijven gaan.

grote ringen van Leelavadee Jewelry


Zoek je een grote en opvallende zilveren ring voor een speciaal feest, of gewoon voor jezelf om elke dag te dragen? Of wil je een mooi cadeau vol emotie aan iemand geven? Bestel dan een mooie ring in onze webshop Leelavadee Jewelry en geniet van de uitstekende en snelle service van leelavadee. Je kunt in de shop veilig en gemakkelijk betalen met de verschillende betaalmogelijkheden die we aanbieden. Komt je bestelling voor 16:00 uur bij ons binnen dan zullen wij je bestelling nog meteen dezelfde dag verzenden. Als PostNL je pakketje bij jou thuis of op een door jou gekozen afhaalpunt komt bezorgen kun jij beginnen om met je nieuwe handsieraad te pronken.
Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief zul je zo nu en dan een interessante aanbieding per e-mail ontvangen. Zo kun je regelmatig profiteren van exclusieve aanbiedingen op de grote ringen uit onze collectie.
Waar wacht jij nog op?
Tot snel in onze geweldige sieraden webshop!

 

 

 

Gold plated sieraden
door Louisa
28 April 2024
Lees meer
Het mooiste Moederdag cadeau
door Louisa
20 April 2024
Lees meer
Earspiration - welke oorbellen passen bij mij?
door Louisa
17 April 2024
Lees meer