2 Silicone zilveren stoppers
4 Rubber oorbel stoppers
Sieraden doosje groot zwart
Sieraden doosje groot wit
Sieraden doosje klein
Sieraden bewaarzakje groot
Sieraden bewaarzakje klein
Verlengstukje voor je zilveren sieraden
4 Zilveren stoppers voor oorbellen
Brillenkoord schelpjes
Leelavadee Zilver poetsdoekje
Comfy "Soft" Flip-FlopsAccessoires van Leelavadee Jewelry

Bij Leelavade.nl vind je naast de mooiste sieraden ook allerlei andere leuke accessoires. Wat denk je van onze Bandana's en haarbanden, ideaal voor op die mooie zomerse dag. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor een extra sieraden doosje of zakje. Of zoek je een verlengstukje voor je sieraden? Dit handige accessoire vind je hier.

Sieraden doosjes & bewaarzakjes van Leelavadee Jewelry

Standaard verzenden wij al onze sieraden mooi in een doosje of zakje maar soms ben je dit kwijtgeraakt of wil je gewoon een extra bewaarzakje of doosje voor je sieraden. Nou dat is easy want hier koop je dit soort jewelry accessoires eenvoudig en snel online. We hebben keus uit verschillende formaten sieraden doosjes en sieraden bewaarzakjes dus je juweeltjes passen er gegarandeerd in. De grote sieraden doosjes zijn er zowel in de kleur wit als zwart. Zwart is natuurlijk net wat stoerder om die zilveren armband voor heren in te verpakken.

Jouw sieraden accessoires snel geleverd

Heb jij je keuze gemaakt? Dan zorgen wij voor een snelle afhandeling. Bij Leelavadee Jewelry hebben wij ruim keus aan betaalmogelijkheden. Zowel onze Nederlandse alsook Belgische en Duitse klanten kunnen betalen op de manier zoals zij dat wensen. Daarnaast gaan alle bestellingen die wij voor 16:00 uur binnen hebben in ons systeem dezelfde dag nog mee met PostNL. In 99% van de gevallen heb je dan de volgende dag jouw Leelavadee accessoires in huis.