Zilveren oorknopjes Crystal lichtblauw
Zilveren oorknopjes Crystal saffier blauw
Zilveren oorknopjes Crystal smaragd groen
Zilveren oorknopjes Crystal granaat rood
Sale -25%
Teenring Triple crystal granaatrood
Sale -25%
Teenring Triple crystal green
Sale -25%
Teenring Triple crystal red
Sale -25%
Teenring Triple crystal blue
Sale -25%
Zilveren enkelbandje crystal white
Sale -25%
Teenring Triple crystal white
Hoop oorringen hartjes crystal
Hoop oorringen hartjes zwart
Zilveren earclimbers CZ Snake
Hoop oorringen hartjes roze
Hoop oorringen hartjes groen
Zilveren ear climber CZ simulated diamonds
Hoop oorringen hartjes paars
Geboortesteen oorbellen December
Geboortesteen oorbellen November
Geboortesteen oorbellen Oktober
Oorbellen geboortesteen September
Oorbellen geboortesteen Augustus
Oorbellen geboortesteen Juli
Oorbellen geboortesteen MeiBling Bling collectie

De Bling Bling sieraden laten je shinen! En naarmate we meer en meer de donkere maanden ingaan kunnen we allemaal wel wat extra licht gebruiken. Daarom hebben we bij Leelavadee Jewelry gekozen voor deze collectie sieraden vol glitter & glamour. Waarschijnlijk zul je dit jaar de feestdagen in besloten kring vieren maar dat is natuurlijk geen reden om er niet feestelijk uit te zien. Onze collectie glitter sieraden bestaat o.a. uit:

  • Swarovski ringen
  • Ear cuffs met zirkonia
  • Swarovski oorbellen
  • Oorknopjes Swarovski
  • Zilveren oorbellen crystal hoop
  • Blin Bling piercings

Swarovski kristallen

Swarovski kristal bestaat uit gesmolten glas en silicium oxide poeder. Dit wordt  geslepen zodat er mooie strakke hoeken ontstaan. Vervolgens wordt er nog een extra laag aangebracht waardoor de glans ontstaat die het kristal doet lijken op een diamant. Ook de manier van slijpen van een Swarovski kristal zorgt ervoor dat de gelijkenis met een echte diamant verbluffend is. De kristallen worden geslepen in 12 tot 14 facetten. Swarovski kristallen zijn het resultaat van een technisch gespecialiseerd productieproces en blinken uit in schittering en kwaliteit. Leelavadee Jewelry is trots om deze door de mens gemaakte edelstenen in haar assortiment te mogen hebben. De collectie bestaat uit een aantal mooie ringen en oorbellen die overigens goed te combineren zijn met onze Black Onyx sieraden. De combinatie van zwart en de schittering van Swarovski is immers stijlvol en feestelijk en daardoor perfect voor een speciale gelegenheid of de feestdagen.

Leelavadee Bling Bling sieraden

Naast de sieraden met Swarovski kristal vind je bij Leelavadee Jewelry ook veel zilveren sieraden met zirkonia. Zirkonia is een kunstmatige steen die erg op diamant lijkt. Het wordt gemaakt van zirkonium en zirkonium oxide, deze twee elementen worden versmolten en vervolgens na afkoeling geslepen in de vorm van een diamant. Het voordeel van zirkonia is de lage prijs. Zo kun je shinen alsof je diamanten draagt, leuk toch?! Bij Leelavadee vind je o.a. ringen, piercings, oorbellen, earcuffs  en hangers van zirkonia. Je kunt dit lekker met elkaar combineren zodat je helemaal ready bent voor die party of misschien wel dat intieme diner.

Blin Bling oorknopjes Hart