Meld je aan voor onze nieuwsbrief en profiteer van 10% korting!
Word lid van onze nieuwsbrief

Edelsteen hangers

door Louisa
12 Mei 2022

Subtiel of opvallend

De edelsteen hangers voor aan een ketting zijn er in vele soorten en maten. De kleur is vaak het eerste waar je naar kijkt. Meestal zoek je een sieraad bij een bepaalde outfit. Of misschien heb je wel een lievelingskleur of een bepaalde natuursteen die je aanspreekt. Omdat je weet wat de werking van de steen is of omdat de steen misschien wel bij jouw sterrenbeeld hoort. Er kunnen tal van redenen zijn waarom je voor een bepaalde natuursteen kiest. De ene steen is wat meer opvallend, de andere iets subtieler van kleur. Ook het formaat van een edelsteen hanger kan een reden zijn waarom je direct verliefd kunt worden op net die ene ketting bedel. Misschien is het dat lieve kleine hangertje wat je aanspreekt of misschien ook wel die prachtige opvallende grote hanger die je maar niet uit je gedachten kunt krijgen. Bij Leelavadee Jewelry is er in ieder geval voor iedereen een hanger te vinden! Zo kun je bijvoorbeeld helemaal weg zijn van de groene Malachiet steen of de blauwe Lapis Lazuli. Ook de Smaragd en de Robijn hangers zijn prachtig van kleur. Iets subtieler van kleur zijn de gele Citrien of een lichtroze Rozenkwarts hanger. Een echte eye-catcher is de Carneool edelsteen. Deze hanger kun je fantastisch combineren met andere carneool sieraden uit onze collectie. 

En tot slot kan er verschil zitten in de slijpvorm. Sommige hangers zijn cabochon geslepen. Dan zijn ze mooi glad en rond geslepen. De vorm kan verschillen: rond, vierkant, ovaal, hart- of druppelvormig.
Andere hangers zijn facet geslepen. Hier zijn kleine vakjes (facetten) op de steen gemaakt zodat het licht er mooi op of in kan schitteren. 

citrien hanger

Kettingen met hangers

Hoe draag je de hanger? Dat is een vraag die we vaak krijgen. En het antwoord is eigenlijk vrij simpel. Je draagt de hanger aan een ketting die jij mooi vindt. Er zijn geen regels voor. Het kan een klein en kort kettinkje zijn maar ook een lange ketting kan heel goed een hanger dragen. Bij Leelavadee Jewelry hebben we een groot assortiment zilveren kettingen om uit te kiezen. Zo kun je precies die ketting uitkiezen die bij jou past. De meeste kettingen zijn verkrijgbaar in verschillende lengtematen. Zo zijn er korte zilveren kettingen van slechts 40 centimeter die mooi kort om je nek vallen. Maar ook een lange ketting van 50, 60 of zelfs 70 en 80 centimeter kun je in de Leelavadee sieraden webshop aanschaffen. 

Maansteen hanger

Edelsteen sieraden zijn hot! De maansteen edelsteen is een van de meest populaire edelstenen. Ook voor de ketting bedels is dit het geval. Een mooie maansteen edelsteen aan je ketting is bij elke outfit te dragen. Door de neutrale kleur past een maansteen hanger al snel bij elke outfit en dat is natuurlijk super makkelijk. Bij Leelavadee hebben we verschillende maansteen hangers in het assortiment. Zo kun je kiezen voor een kleine ketting bedel of voor een grote maansteen in een moderne strakke kast. Ook de Bali style hangers met een fraaie bewerkte zilveren kast zijn prachtig. Er is dus voldoende keus als je een maansteen hanger voor aan je ketting zoekt.

Mix & Match

Wil je helemaal trendy op pad? Dan kun je meer edelsteen hangers aan meerdere kettingen met elkaar combineren. Kies ook eens voor verschillende soorten kettinkjes zodat je een mix aan fraaie sieraden om je nek draagt. Je kunt een strakke zilveren snake ketting heel mooi combineren met een minimalistische hanger met een strakke zilveren kast. En kies daar dan maar eens een compleet ander kettinkje bij uit om mee te combineren. Bijvoorbeeld een schakelketting of een ketting met kleine balletjes, hoe leuk is dat?! Je kunt de bedels ook eens wisselen en aan een andere ketting hangen.
Ook de hangers kun je met elkaar combineren, niet alleen groot en klein met elkaar maar ook de verschillende stenen kun je soms heel mooi op elkaar afstemmen. Zo is een robijn met een rozenkwarts een prachtige combinatie van donkerrood en lichtroze. Deze combinatie trekt zeker de aandacht als je dit om je nek draagt.
Je kunt op deze manier heerlijk variëren met je kettingen en bedels. 

 

Eerlijke sieraden

Wij kopen al onze sieraden zelf, zonder tussenkomst van derden. Wij bezoeken onze leveranciers ongeveer 3 maal per jaar. Zo weten we waar de sieraden vandaan komen, door wie ze gemaakt zijn en hoe ze op transport gaan. We betalen een eerlijke prijs, we gaan niet tot het uiterste om maar zo goedkoop mogelijk in te kopen. Wij willen dat de productie medewerkers allen een goed salaris kunnen halen uit het maken en de verkoop van de sieraden. Omdat er geen derde persoon of groothandel meer tussen zit kunnen wij onze sieraden toch tegen de beste prijzen aan de consument aanbieden. 

Door de directe contacten die we met onze leveranciers hebben, hebben we ook in Corona tijd, toen we niet konden afreizen naar Azië, altijd ons assortiment op orde kunnen houden. De contacten die we in de afgelopen jaren hadden opgebouwd bleken nu van groot belang. Daar zijn we ontzettend dankbaar voor. 

Uiteraard houden we ook rekening met het klimaat. Zo zijn onze accessoires zoals de verschillende sieraden doosjes en zakjes gemaakt van papier en katoen en verzenden we in zo klein mogelijke verzenddoosjes zodat het zo weinig mogelijk plaats inneemt in het transport. We vinden het ook belangrijk dat we met z'n allen bewust online shoppen. Een van de 'problemen' is vaak de maat. Daarom hebben we een ringmaat tabel op onze website zodat jij de juiste ringmaat kunt vinden. Met de ringmeter kun je je ringmaat opmeten. Ook bij de enkelbandjes staan de maten er in centimeters bij. Zo weet je bijna zeker dat iets goed gaat passen. En hoe beter het past, hoe minder er geretourneerd hoeft te worden en hoe minder transport er nodig is. 
Daarnaast willen we duidelijk en transparant zijn. Zo hebben wij de verzendkosten niet bij de prijs van de sieraden inbegrepen. Je kunt de eerlijke prijs van de sieraden zien naast de te betalen verzendkosten die we afdragen aan PostNL. Zo blijven we transparant naar onze klanten toe en weten zij waar het betaalde bedrag naar toe gaat.

Heb je vragen over een bepaalde ketting of hanger (of een ander sieraad) schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We proberen elke middag de telefoon te beantwoorden. Maar mocht je ons toch even niet telefonisch te pakken krijgen (omdat we druk druk druk zijn met inpakken om jouw pakketje nog snel snel snel met PostNL mee te kunnen geven) dan kun je altijd een mail sturen. Daar komen we altijd heel snel maar zeker binnen 24 uur op terug. 
PS: alle bestelling tot 16:00 uur worden nog dezelfde dag door ons verzonden. 

Tot ziens in onze webshop, veel shop plezier!

 

Earspiration - welke oorbellen passen bij mij?
door Louisa
17 April 2024
Lees meer
Herfst sieraden
door Louisa
10 Oktober 2023
Lees meer
Grote ringen
door Louisa
25 Juli 2023
Lees meer